RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Industrieweg 69 a, 5683 CB Best, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 650,- p.m.
Industrieweg 69 A in Best 5683 CB

Omschrijving

Locatie
Deze kantoorruimte met eigen entree is gelegen op bedrijventerrein ‘t Zand. Hier zijn onder andere Volvo, Hornbach, McDonalds, Decathlon en het Jumbo pickup point gevestigd.
Het object is zeer goed bereikbaar en ligt direct aan de op-/afrit van de A2 (Eindhoven-Amsterdam). Op slechts twee minuten rijden, vind u de op-/afrit A58 (Eindhoven-Nijmegen), bij knooppunt Batadorp en A50 (‘s-Hertogenbosch-
Eindhoven). Op loopafstand treft u de bushalte aan de Kanaaldijk met een verbinding naar het NS-station Best. Het treinstation ligt tevens op loopafstand.

Object
De kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping, is circa 65 m² groot en heeft een eigen entree. De entree is voorzien van een luxe tegelvloer met een mooie RVS trappartij en lichtstraat boven de trap. Het keukenblok is uitgevoerd in hoogglans zwart en voorzien van een vaatwasser. 

Opleveringsniveau
Instapklaar opleveringsniveau voorzien van;
- serverruimte;
- lichtstraat in entree en kantoorruimte;
- aircounit;
- screens;
- vloerverwarming;
- eigen alarmsysteem.

Parkeren
Bij het object zijn twee eigen parkeerplaatsen beschikbaar, tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 65 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 65 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig