Terug naar de resultaten
Te huur
Staalweg 21 in Culemborg 4104 AS

Staalweg 21

4104 AS Culemborg
Huurprijs € 60.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Het object is gelegen op bedrijventerrein Pavijen te Culemborg. Culemborg kent een goede ontsluiting op het landelijk snelwegennet. Zo is de A2 (Amsterdam- Maastricht) binnen enkele autominuten te bereiken. Door deze goede ontsluiting komen op dit terrein veel bovenregionaal opererende bedrijven voor. Centraal Boekhuis en de Albert Heijn Kaascentrale zijn hier slechts enkele voorbeelden...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1581 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein Pavijen te Culemborg. Culemborg kent een goede ontsluiting op het landelijk snelwegennet. Zo is de A2 (Amsterdam- Maastricht) binnen enkele autominuten te bereiken. Door deze goede ontsluiting komen op dit terrein veel bovenregionaal opererende bedrijven voor. Centraal Boekhuis en de Albert Heijn Kaascentrale zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Mede door de provinciale weg de N320 heeft het bedrijventerrein ook een goede ontsluiting op de diverse omliggende dorpen. Lokaal en regionaal opererende bedrijven zijn dan ook goed vertegenwoordigd op dit bedrijventerrein. De Staalweg, waaraan het onderhavige object is gelegen, vormt een van de verkeersaders van bedrijvenpark Pavijen.

Object
Het onderhavige bedrijfsgebouw met representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping heeft een frisse en zeer goed onderhouden uitstraling. De bedrijfshal van circa 1.105 m² met een additionele entresolvloer van circa 316 m² biedt diverse gebruiksmogelijkheden van opslag tot productieruimte. De vrije hoogte van circa 5,85 m tot circa 6,45 m, de vrije overspanning die oploopt van 21 tot 26 m, de zeer ruim bemeten overheaddeur van 4,5 m hoog en 5,0 m breed en voldoende daglichttoetreding, maken het gebouw tot een multifunctionele werkplek. De kantooruimte van totaal circa 160 m² is gesitueerd op de verdieping en is deels voorzien van airconditioning. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Parkeren
Op het voor- en naastgelegen buitenterrein is er mogelijkheid tot parkeren.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 0345 531008 of op 073 6488750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 60.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1581 m² Vrije hoogte 645 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 1421 m² Oppervlakte kantoorruimte 160 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
1421 m²
Vrije hoogte
645 cm
Vrije overspanning
26 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
160 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Staalweg 21, 4104 AS Culemborg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.