Terug naar de resultaten
Te huur
Parallelweg Oost 13 A in Culemborg 4103 NC

Parallelweg Oost 13 a

4103 NC Culemborg
Huurprijs € 115,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Object Deze nette kantoorruimte van circa 257 m² is gelegen aan de Parallelweg Oost 13a te Culemborg (op de begane grond) en is direct voor verhuur beschikbaar. De ruimte is voorzien van een zeer representatieve eigen ontvangstruimte, toegankelijk middels de hoofdentree op de begane grond. Daarnaast bestaat de kantoorruimte uit enkele separate kantoorkamers (die indien gewenst opnieuw kunnen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 257 m² In units vanaf 257 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Object
Deze nette kantoorruimte van circa 257 m² is gelegen aan de Parallelweg Oost 13a te Culemborg (op de begane grond) en is direct voor verhuur beschikbaar. De ruimte is voorzien van een zeer representatieve eigen ontvangstruimte, toegankelijk middels de hoofdentree op de begane grond. Daarnaast bestaat de kantoorruimte uit enkele separate kantoorkamers (die indien gewenst opnieuw kunnen worden ingedeeld/samen gevoegd), een eigen pantry- en een eigen sanitaire ruimte. Aan de achterzijde van deze kantoorrunit bevindt zich een grote open kantoor/werkruimte met een eigen tweede ingang. Kortom, uitstraling, bereikbaarheid en een flexibele indeelbaarheid typeren deze kantoorruimte.

Locatie
Het kantoorgebouw waar de kantoorruimte deel van uitmaakt, is gelegen in Culemborg aan de rand van de nieuwbouwwijk EVA-Lanxmeer. Deze wijk kenmerkt zich door een mix van woningbouw en kantoorgebouwen, die gebouwd zijn met oog voor het milieu. Dit houdt in dat er gebouwd is met duurzame materialen en met als doelstelling een lager energieverbruik. Het onderhavige gebouw ligt pal tegenover het station van Culemborg (treinverbinding Utrecht - Den Bosch) waardoor de bereikbaarheid met de trein en de bus als zeer goed wordt ervaren. De snelweg A2 is tevens zeer goed bereikbaar en ligt slechts op enkele autominuten afstand.

Parkeren
Op het naastgelegen afgesloten parkeerterrein zijn nog enkele parkeerplaatsen beschikbaar. Er kan tevens in de nabijheid worden geparkeerd op openbaar terrein.

Meer informatie/bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 115,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 257 m² Energie Energieklasse A Energieindex 1.05 Energie einddatum 26-04-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 257 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
257 m²
In units vanaf
257 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Route van naar Parallelweg Oost 13 a, 4103 NC Culemborg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.