Terug naar de resultaten
Te huur
Gutenbergweg 1 Ged in Culemborg 4104 BA

Gutenbergweg 1 ged

4104 BA Culemborg
Huurprijs € 115,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Deze kantoorvilla met een moderne en frisse uitstraling, is strategisch gelegen op bedrijvenpark Pavijen op de hoek Erasmusweg / Gutenbergweg, op steenworp afstand van het centrum van Culemborg, alsmede de A2. De Erasmusweg vormt de voornaamste ontsluiting van het bedrijvenpark en u bent dan ook omgeven door gebruikers van naam waaronder de grootste werkgever van Culemborg, het Centraal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 325 m² In units vanaf 165 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Deze kantoorvilla met een moderne en frisse uitstraling, is strategisch gelegen op bedrijvenpark Pavijen op de hoek Erasmusweg / Gutenbergweg, op steenworp afstand van het centrum van Culemborg, alsmede de A2. De Erasmusweg vormt de voornaamste ontsluiting van het bedrijvenpark en u bent dan ook omgeven door gebruikers van naam waaronder de grootste werkgever van Culemborg, het Centraal Boekhuis. Het NS-station van Culemborg is tevens op loopafstand gelegen, hetgeen een perfecte ontsluiting biedt met het openbaar vervoer in de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Object
Beschikbaar is een geheel zelfstandig kantoorappartement op de bovenste verdieping (tweede etage - bouwlaag 3) ter grootte van circa 325 m². Het is tevens in delen te huur, in units vanaf circa 165 m².

Opleveringsniveau
Het gebouw is voorzien van scheidingswanden en vloerbedekking, alsmede airconditioning. Het gebouw is tevens zeer recent uitgerust met nieuwe c.v.-ketels met energielabel A!! Uiteraard is er de mogelijkheid tot het aansluiten op een glasvezelinternetverbinding. Kortom, er is met recht sprake van een compleet en turn-key kantoorgebouw.

Parkeren
Op het voorgelegen eigen parkeerterrein is er de mogelijkheid tot parkeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP makelaars op telefoonnummer 073 6488750. Uiteraard nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging van het gebouw.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 115,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 325 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 165 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
325 m²
In units vanaf
165 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, systeemplafond, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Gutenbergweg 1 ged, 4104 BA Culemborg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.