Terug naar de resultaten
Te huur
Textielweg 18 B in Culemborg 4104 AM

Textielweg 18 b

4104 AM Culemborg
Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie: Deze nette bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein 'Pavijen'. De locatie Culemborg heeft, mede als gevolg van de centrale ligging en de goede bereikbaarheid via de A2 en de provinciale weg, een belangrijke regionale alsmede een belangrijke bovenregionale bedrijfsmatige functie. Dit heeft er in het verleden toe geleid dat succesvolle bedrijven zoals o.a. het Centraal Boekhuis en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 295 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie:
Deze nette bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein 'Pavijen'. De locatie Culemborg heeft, mede als gevolg van de centrale ligging en de goede bereikbaarheid via de A2 en de provinciale weg, een belangrijke regionale alsmede een belangrijke bovenregionale bedrijfsmatige functie. Dit heeft er in het verleden toe geleid dat succesvolle bedrijven zoals o.a. het Centraal Boekhuis en Aldi zich in Culemborg hebben gevestigd.

Object:
De beschikbare bedrijfsruimte (totaal groot circa 295 m²) omvat een ruime bedrijfshal met entresolvloer (die naar wens al dan niet kan blijven zitten) alsmede een voor in de unit gelegen kleine kantoorruimte. De bedrijfshal wordt ontsloten door een entree die direct aan de Textielweg grenst, hetgeen de unit makkelijk toegankelijk maakt voor vrachtverkeer en zeer goed zichtbaar voor passanten. Kortom, een unieke kans voor de (klein) handelsbedrijven en de lichte productiebedrijven.

Afmetingen (excl verwijderbare entresol):
* circa 24,16 meter bij circa 12,20 meter = circa 295 m² (totaal begane grond vloer).
* kantoor inpandig (reeds in de m² van de begane grond) = circa 34,50 m².
* inpandige vrije hoogte circa 5,88 meter.

Parkeren:
Voor het onderhavige object alsmede op het openbare terrein wordt voorzien in parkeergelegenheid.

Meer informatie:
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1975 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 295 m² Vrije hoogte 588 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 295 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
295 m²
Vrije hoogte
588 cm
Route van naar Textielweg 18 b, 4104 AM Culemborg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.