Terug naar de resultaten
Te huur
Bellweg 50 in Culemborg 4104 BJ

Bellweg 50

4104 BJ Culemborg
Huurprijs € 145.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie: Dit representatieve en tegelijk zeer functionele bedrijfsgebouw uit 2010, is strategisch gelegen in Culemborg op bedrijvenpark Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2147 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie:
Dit representatieve en tegelijk zeer functionele bedrijfsgebouw uit 2010, is strategisch gelegen in Culemborg op bedrijvenpark Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Enkele bekende voorbeelden zijn het Centraal Boekhuis, het naastgelegen Aldi Nederland en de A-Ware Food Group (de Albert Heijn kaascentrale). Deze bedrijven hebben onder meer voor Culemborg gekozen in verband met de goede (verkeers/logistieke) ontsluiting via de snelwegen A2 / A27 en A15 en de centrale ligging in het hart van Nederland.

Object:
Dit bedrijfsgebouw bestaat in hoofdlijnen uit twee delen. Een representatief kantoordeel verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en groot 477 m² alsmede een productie-/magazijnruimte van circa 1.670 m² op de begane grond.
* De kantoorruimte (aangeduid als I op de foto) is representatief vormgegeven en ingedeeld. In de kantoorruimte op de begane grond bevindt zich o.a. een grote vergaderruimte, enkele kantoorkamers, een receptieruimte en sanitaire ruimten en een pantry. Op de eerste verdieping bevinden zich naast diverse kantoorruimten en de serverruimte, ook een directiekamer, eigen sanitair voor de verdieping alsmede directe toegang tot de bedrijfshal middels een stalen bordestrap vanuit de bedrijfshal.
* De bedrijfs-/magazijnruimte is verdeeld over twee bedrijfshallen (aangeduid als II en III op de foto) die met elkaar in open verbinding staan met een vrije hoogte van circa 8,10 m. De bedrijfsruimte wordt ontsloten door vijf overheaddeuren aan drie zijden van het complex en is tevens voorzien van een kraanbaan.

Buitenterrein & Parkeren:
Het gebouw is voorzien van een ruim omliggend en onderheid buitenterrein dat in ruime mate de mogelijkheid biedt voor het parkeren en rangeren van voertuigen.

Contact en een bezichtiging:
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 145.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2147 m² Vloerbelasting 3000 kg/m² Vrije hoogte 810 cm Oppervlakte kantoorruimte 477 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
1670 m²
Vrije hoogte
810 cm
Vrije overspanning
15 m
Vloerbelasting
3000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
477 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Bellweg 50, 4104 BJ Culemborg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring