Terug naar de resultaten
Te huur
Pascalweg 13 in Culemborg 4104 BE

Pascalweg 13

4104 BE Culemborg
Huurprijs € 250.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Dit functionele bedrijfsgebouw is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 4650 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit functionele bedrijfsgebouw is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Enkele voorbeelden zijn het Centraal Boekhuis, (het naastgelegen) Aldi Nederland en de A-Ware Food Group. Deze bedrijven hebben onder meer voor Culemborg gekozen in verband met de goede (verkeers)ontsluiting en de centrale ligging in Nederland.

Object
Het bedrijfscomplex bestaat uit twee met elkaar verbonden gebouwdelen. Het representatieve kantoorgebouw van circa 700 m², opgetrokken in twee bouwlagen (circa 350 m² per laag) en een magazijnruimte van circa 3.950 m². In het kantoor bevinden zich onder andere een grote vergaderruimte en een bedrijfskantine. Het kantoor is voorzien van een ventilatie-, (top)koel- en verwarmingsinstallatie. De bedrijfs-/magazijnruimte heeft een vrije hoogte van circa 7,5 meter en een ruime vrije overspanning. De zelfstandige bedrijfs-/magazijnruimte is toegankelijk middels vijf overheaddeuren, waarvan drie deuren op maaiveld hoogte en twee deuren voor een laad- en losdock met dockleveller(s). Het gebouw is gesitueerd op een eigen perceel grond van circa 8.653 m², gelegen op een hoek. Door deze hoeklocatie kan het perceel worden ontsloten aan twee zijden.

Parkeren
Bij het gebouw behoren 42 vaste parkeerplaatsen op het eigen, met een beveiligd hekwerk, afgesloten buitenterrein. Op openbaar terrein is er tevens de mogelijkheid tot parkeren.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Pavijen V - enkelbestemming Bedrijf 2. Voor een toelichting op het bestemmingsplan en de voorschriften verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl.

Energielabel
Het gebouw heeft een energielabel A.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 250.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 4650 m² Perceeloppervlakte 8653 m² Vrije hoogte 750 cm Oppervlakte kantoorruimte 700 m² Energie Energieklasse A Energieindex 1.05 Energie einddatum 23-06-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 42 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Logistieke functie
Ja
BTW belast
Ja
Oppervlakte
3950 m²
Vrije hoogte
750 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
700 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
BTW belast
Ja
Route van naar Pascalweg 13, 4104 BE Culemborg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.