Terug naar de resultaten
Koop / huur
Ohmweg 1 in Culemborg 4104 BM

Ohmweg 1

4104 BM Culemborg
Vraagprijs € 4.995.000,- k.k. Huurprijs € 475.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Dit unieke bedrijfscomplex is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5629 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit unieke bedrijfscomplex is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Enkele voorbeelden zijn het Centraal Boekhuis, Aldi Nederland, A-Ware Food Group en The Gorman-Rupp Company. Deze bedrijven hebben onder meer voor Culemborg gekozen in verband met de goede (verkeers)ontsluiting en de centrale ligging in Nederland.

Object
Het bedrijfscomplex bestaat in hoofdlijnen uit twee delen. Het representatieve kantoorgebouw van circa 2.988 m², opgetrokken in drie zelfstandige bouwlagen (circa 1.000 m² per laag) en een zelfstandige magazijnruimte van circa 2.641 m². De kantoorruimte is uitermate representatief (onder architectuur) vormgegeven met de toepassing van veel glas. Door de verdeling over drie bouwlagen is het goed mogelijk de verdiepingen gescheiden van elkaar te gebruiken, wat wellicht praktisch is voor uw bedrijfsvoering. In het kantoor bevinden zich diverse vergaderruimten en een bedrijfskantine. Het geheel is voorzien van een ventilatie-, koel- en verwarmingsinstallatie. De bedrijfs-/magazijnruimte betreft een open ruimte met een goothoogte van circa 9,5 meter en een ruime vrije overspanning. De zelfstandige magazijnruimte is toegankelijk middels zes overheaddeuren, waarvan twee deuren op maaiveld hoogte en vier deuren voor een laad- en losdock met dockleveller(s). Het complex is gesitueerd op een eigen perceel grond van circa 9.840 m², gelegen op een hoek. Door deze hoeklocatie kan het perceel worden ontsloten aan twee zijden en is er de mogelijkheid tot rondrijden.

Parkeren
Het complex is voorzien van 122 parkeerplaatsen op eigen, met een hekwerk, afgesloten buitenterrein.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Pavijen V - enkelbestemming Bedrijf 2. Voor een toelichting op het bestemmingsplan en de voorschriften verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl.

Deel(ver)huur
Ook deel (ver)huur van het gebouw behoort tot de mogelijkheden. Deelhuur is reeds mogelijk in units vanaf circa 1.000 m². Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 4.995.000,- kosten koper Huurprijs € 475.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5629 m² Perceeloppervlakte 9840 m² Oppervlakte kantoorruimte 2988 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.98 Energie einddatum 12-12-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 122 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren
Oppervlakte
2641 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
2988 m²
Aantal verdiepingen
3
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
9840 m²
Route van naar Ohmweg 1, 4104 BM Culemborg

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.