Terug naar de resultaten
Koop / huur
Bellweg 2 in Culemborg 4104 BJ

Bellweg 2

4104 BJ Culemborg
Vraagprijs € 3.200.000,- k.k. Huurprijs € 300.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie: Dit unieke bedrijfsgebouw met representatief kantorenfront is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5805 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Locatie:
Dit unieke bedrijfsgebouw met representatief kantorenfront is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Enkele voorbeelden zijn het Centraal Boekhuis, Aldi Nederland, A-Ware Food Group en The Gorman-Rupp Company. Deze bedrijven hebben onder meer voor Culemborg gekozen in verband met de goede (verkeers)ontsluiting en de centrale ligging in Nederland.

Object:
Het bedrijfscomplex bestaat in hoofdlijnen uit twee delen. Een representatief kantoorgebouw van circa 2.448 m², opgetrokken in drie zelfstandige bouwlagen, en een productie-/magazijnruimte van circa 3.357 m² verdeeld over twee bouwlagen.

De kantoorruimte is representatief vormgegeven en ingedeeld. Door de verdeling over drie bouwlagen is het goed mogelijk de verdiepingen gescheiden van elkaar te gebruiken en te verhuren. In de kantoorruimte op de begane grond bevinden zich o.a. diverse vergaderruimten. Op de eerste verdieping is een grote bedrijfskantine gesitueerd. De kantoorvloeren worden ontsloten middels een lift in de centrale entree, alsmede middels een tweetal bordestrappen aan weerszijden van het gebouw. De bovenste kantoorverdieping van circa 494 m² is reeds geheel verhuurd aan een financieel dienstverlener.

De bedrijfs-/magazijnruimte is verdeeld over twee bouwlagen die met elkaar in open verbinding staan en dus bereikbaar zijn per trap en voor goederen per vorkheftruck, totaal groot circa 3.357 m² (waarvan op de begane grond circa 2.496 m² is gesitueerd). De bedrijfsruimte wordt ontsloten door drie overheaddeuren aan de Pascalwegzijde, is voorzien van een kraanbaan (3,2 ton) en is aan de achterzijde voorzien van een inpandige laad- en losruimte. Tot voor kort werd de bedrijfshal gebruikt voor de bouw/assemblage van hoogwaardige verpakkingsmachines.

Het complex is gesitueerd op twee percelen eigen perceel grond, totaal groot circa 7.015 m², strategisch gelegen op een hoeklocatie.

Parkeren:
Het gebouw is voorzien van circa 115 parkeerplaatsen op het eigen omliggende buitenterrein alsmede op het bijbehorende tegenover gelegen eigen parkeerterrein van circa 2.250 m². Er wordt dus in ruime mate voorzien in parkeergelegenheid.

(Deel)Huur en contact:
Deelhuur van de kantoorruimte is mogelijk in units vanaf circa 626 m². Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 3.200.000,- kosten koper Huurprijs € 300.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5805 m² Perceeloppervlakte 7015 m² Oppervlakte kantoorruimte 2448 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.78 Energie einddatum 22-02-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 115 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
3357 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
2448 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2448 m²
In units vanaf
626 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Route van naar Bellweg 2, 4104 BJ Culemborg

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.