RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Pascalweg 10, 4104 BG Culemborg, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 750.000,- k.k. Huurprijs € 60.000,- p.j.
Pascalweg 10 in Culemborg 4104 BG

Omschrijving

Locatie:
Deze zeer nette bedrijfshal met representatief front is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Enkele voorbeelden zijn het Centraal Boekhuis, Aldi Nederland, A-Ware Food Group en The Gorman-Rupp Company. Deze bedrijven hebben onder meer voor Culemborg gekozen in verband met de goede (verkeers)ontsluiting en de centrale ligging in Nederland.

Object:
Het onderhavige bedrijfsgebouw betreft een in het oog springend moderne bedrijfshal. De bedrijfshal heeft een een totale oppervlakte van circa 1.228 m² op een perceel eigen grond van circa 1.490 m² en bestaat uit circa 973 m² bedrijfsruimte op de begane grond met een vaste (betonnen) verdiepingsvloer van circa 255 m². Deze verdiepingsvloer is uitermate geschikt om te worden ingericht als kantoorruimte, showroomruimte of om te worden gebruikt als opslagruimte. De hal, die geheel casco wordt opgeleverd, is multifunctioneel inzetbaar, onder ander door de hoge vloerbelastinggraad alsmede de vrije hoogte. De ontsluiting vindt plaats middels een overheaddeur en via de separate representatief vormgegeven entree met dubbele (loop)deur.

Parkeren:
Het gebouw is voorzien van eigen parkeerplaatsen op het voorgelegen buitenterrein.

Overig/Contact:
Zowel huur als koop van het onderhavige bedrijfsgebouw is mogelijk. Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 750.000,- kosten koper Huurprijs € 60.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1228 m² Perceeloppervlakte 1490 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig