Terug naar de resultaten
Verhuurd
Anthonie Van Diemenstraat 18 in Culemborg 4104 AE

Anthonie van Diemenstraat 18

4104 AE Culemborg
Huurprijs € 975,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Locatie
Deze unieke bedrijfs-/magazijnruimte is centraal op zicht gelegen op bedrijventerrein Pavijen, pal aan de doorgaande Anthonie van Diemenstraat. Pavijen kenmerkt zich door de gunstige ligging. Hierdoor zijn onder andere het Centraal Boekhuis, de (Albert Heijn) Kaascentrale, vakbond De Unie, het distributiecentrum van Aldi en diverse landelijke woonwinkels en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 204 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Deze unieke bedrijfs-/magazijnruimte is centraal op zicht gelegen op bedrijventerrein Pavijen, pal aan de doorgaande Anthonie van Diemenstraat. Pavijen kenmerkt zich door de gunstige ligging. Hierdoor zijn onder andere het Centraal Boekhuis, de (Albert Heijn) Kaascentrale, vakbond De Unie, het distributiecentrum van Aldi en diverse landelijke woonwinkels en bouwmarkten inmiddels in Culemborg gevestigd. De nabijheid van de snelwegkruisingen A2/A27 en A2/A15 zorgen ervoor dat de ontsluiting richting de Randstad, het zuiden en het oosten optimaal is. Het gebouw is tevens op loopafstand gelegen van het treinstation, met verbindingen richting zowel Utrecht, Den Bosch als Eindhoven. Ook het historische centrum van Culemborg en de woonwijk Parijsch liggen op loopafstand. Kortom, centraler en strategischer kunt u niet zitten.

Object
Deze bedrijfshal van circa 204 m² is uitermate geschikt als magazijnruimte, maar ook als kleinschalige productieruimte. De ruimte is geheel vrij overspannen (dus geen kolommen midden in de hal) en is tevens voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur. Kortom, de ideale hal voor bijna iedere, kleine, zelfstandige.

Parkeren
Naast het onderhavige object bevinden zich eigen parkeerplaatsen en tevens bestaat er de mogelijkheid tot parkeren op de openbare weg.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 975,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2004 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 204 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
204 m²
Route van naar Anthonie van Diemenstraat 18, 4104 AE Culemborg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.