RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Dillenburgstraat 2, 5151 GL Drunen, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 65.000,- p.j.
Dillenburgstraat 2 in Drunen 5151 GL

Omschrijving

Locatie
Deze kantoorvilla is gelegen op zeer korte afstand van de rijksweg A59, slechts enkele minuten lopen van het centrum van Drunen en een bushalte is gelegen voor de deur.

Object
Deze markante, vrijstaande kantoorvilla heeft een moderne architectuur en is zeer hoogwaardig afgewerkt. Het object beschikt onder andere over een gemeenschappelijke entree, een apart dames- en herentoilet, keukenblok met enige apparatuur, vloerverwarming en airconditioning. De kantoorruimte is met zeer open karakter gebouwd met meerdere spreekkamers op zowel de begane grond als op de verdieping. Vanuit het kantoor heeft men tevens zicht op een stijlvol woon-/werkgebied, met veel aandacht voor groenvoorzieningen.

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige en zeer volledige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:

- kamerindeling;
- systeemplafond voorzien van een luchtklimaatsysteem met airconditioning en verlichting;
- keukenopstelling met koelkast en vaatwasser;
- dames- en herentoilet;
- ict-structuur en databekabeling;
- alarmsysteem.

Parkeren
Het object beschikt over een afsluitbaar privé parkeerterrein met negen parkeerplaatsen.

Meer informatie en/of een bezichtiging:
U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen en de mogelijkheden voor uw onderneming te onderzoeken. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Mike van Riet van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 65.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 408 m² Perceeloppervlakte 1029 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 9 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 408 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig