Terug naar de resultaten
Te huur
Boschdijk 231 B in Eindhoven 5612 HC

Boschdijk 231 b

5612 HC Eindhoven
Huurprijs € 35.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Het object is gelegen aan de Boschdijk, één van de toegangswegen van en naar het centrum van Eindhoven. Mede door de ligging op de kop met de Peperstraat beschikt de winkelruimte over voldoende attentiewaarde. Direct in nabijheid zijn winkels van Baby-Dump, Jumbo en Tanger gevestigd. Object De op de begane grond gelegen commerciële ruimte beschikt over een oppervlakte van circa 305 m² en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 305 m² In units vanaf 305 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen aan de Boschdijk, één van de toegangswegen van en naar het centrum van Eindhoven. Mede door de ligging op de kop met de Peperstraat beschikt de winkelruimte over voldoende attentiewaarde. Direct in nabijheid zijn winkels van Baby-Dump, Jumbo en Tanger gevestigd.

Object
De op de begane grond gelegen commerciële ruimte beschikt over een oppervlakte van circa 305 m² en beschikt over een ruim front van 16 meter. Aan de achterzijde van het pand zijn goede laad- en losmogelijkheden.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in casco staat verhuurd, maar in huidige staat opgeleverd welke als instapklaar is te betitelen met zaken zoals systeemplafond met inbouwverlichting, c.v.-installatie, toilet en pantry opstelling en meterkast met aansluitingen voor nutsvoorzieningen.

Parkeren
Het object beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden voor het gehuurde en in de directe omgeving. Zowel aan de Boschdijk als aan de Peperstraat kan gratis worden geparkeerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 35.000,- per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 305 m² Verkoopoppervlakte 305 m² Frontbreedte 1600 cm Diversen In units vanaf 305 m² Locatie Winkelcentrum, woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit Op 5000 m of meer Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
305 m²
In units vanaf
305 m²
Verkoop vloeroppervlakte
305 m²
Frontbreedte
1600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
Route van naar Boschdijk 231 b, 5612 HC Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.