RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Boschdijk 231 b, 5612 HC Eindhoven, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 35.000,- p.j.
Boschdijk 231 B in Eindhoven 5612 HC

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen aan de Boschdijk, één van de toegangswegen van en naar het centrum van Eindhoven. Mede door de ligging op de kop met de Peperstraat beschikt de winkelruimte over voldoende attentiewaarde. Direct in nabijheid zijn winkels van Baby-Dump, Jumbo en Tanger gevestigd.

Object
De op de begane grond gelegen commerciële ruimte beschikt over een oppervlakte van circa 305 m² en beschikt over een ruim front van 16 meter. Aan de achterzijde van het pand zijn goede laad- en losmogelijkheden.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in casco staat verhuurd, maar in huidige staat opgeleverd welke als instapklaar is te betitelen met zaken zoals systeemplafond met inbouwverlichting, c.v.-installatie, toilet en pantry opstelling en meterkast met aansluitingen voor nutsvoorzieningen.

Parkeren
Het object beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden voor het gehuurde en in de directe omgeving. Zowel aan de Boschdijk als aan de Peperstraat kan gratis worden geparkeerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 35.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 305 m² Verkoopoppervlakte 305 m² Frontbreedte 1600 cm Diversen In units vanaf 305 m² Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Welstandsklasse B1