Terug naar de resultaten
Te huur
Vrijstraat 8 in Eindhoven 5611 AV

Vrijstraat 8

5611 AV Eindhoven
Huurprijs € 83.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie: De in het kernwinkelgebied gelegen winkelruimte is gesitueerd in het eerste gedeelte van de Vrijstraat nabij de kruising met de Demer en de Rechtestraat. De Vrijstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse filiaalbedrijven zoals Van Dalen, Flying Tiger, Handyman, Clarks schoenen en Livera. Object: De voorheen bij Cook&Co in gebruik zijnde winkelruimte is in 2012 volledig...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 145 m² In units vanaf 145 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie:
De in het kernwinkelgebied gelegen winkelruimte is gesitueerd in het eerste gedeelte van de Vrijstraat nabij de kruising met de Demer en de Rechtestraat. De Vrijstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse filiaalbedrijven zoals Van Dalen, Flying Tiger, Handyman, Clarks schoenen en Livera.

Object:
De voorheen bij Cook&Co in gebruik zijnde winkelruimte is in 2012 volledig gerenoveerd waarbij onder andere de vrije hoogte is gemaximaliseerd en de vloeren, wanden, plafond, winkelpui en het sanitair volledig zijn vernieuwd. Aan de achterzijde beschikt de winkelruimte over laad- en losmogelijkheden. Het winkelpand beschikt over circa 145 m² en een netto front van circa 5,3 meter.

De op de etages gelegen woonappartementen behoren niet tot het gehuurde en beschikken over een eigen opgang aan de achterzijde.

Opleveringsniveau:
Verhuurd wordt het casco, uitgaande van een gladde betonvloer, gladde wand- en plafondafwerking, toilet en pantryopstelling, houten winkelpui met dubbele entreepartij en hardstenen gevelbeplating en meterkast met nutsvoorzieningen tot aan de meterkast.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 83.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 145 m² Verkoopoppervlakte 145 m² Frontbreedte 530 cm Diversen In units vanaf 145 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
145 m²
In units vanaf
145 m²
Verkoop vloeroppervlakte
145 m²
Frontbreedte
530 cm
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
Route van naar Vrijstraat 8, 5611 AV Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.