Terug naar de resultaten
Te huur
Woenselse Markt 19 in Eindhoven 5612 CR

Woenselse Markt 19

5612 CR Eindhoven
Huurprijs € 99.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De bij Kijkshop in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen aan de Woenselse Markt, een stadsdeelcentrum dat functioneert als autonoom winkelgebied tussen het centrum van Eindhoven en de deelgemeente Woensel. De bereikbaarheid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend. De winkelruimte is gesitueerd tussen Bart Smit en KiK Textilien met bovendien vele landelijke...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 850 m² In units vanaf 850 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De bij Kijkshop in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen aan de Woenselse Markt, een stadsdeelcentrum dat functioneert als autonoom winkelgebied tussen het centrum van Eindhoven en de deelgemeente Woensel. De bereikbaarheid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend. De winkelruimte is gesitueerd tussen Bart Smit en KiK Textilien met bovendien vele landelijke filiaalbedrijven in de directe omgeving zoals Lidl, Etos, Hema, Kruidvat, Blokker, Albert Heijn, Bart Smit, TEDi.

Object
De ruim 680 m² grote winkelruimte is gelegen op de begane grond die bovendien beschikt over een als magazijnruimte te gebruiken kelder (circa 160 m²). De winkelruimte is, ten behoeve van de bevoorrading, perfect via de achterzijde te bereiken en beschikt over een front van ruim 16 meter.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco voorzien van meterkast met nutsvoorzieningen, toilet- en pantryopstelling. Overige door vertrekkend huurder aangebrachte voorzieningen zijn eventueel ter overname.

Parkeren
De Woenselse Markt beschikt na de herinrichting over circa 230 betaalde parkeerplaatsen, waarbij de toegankelijkheid en bereikbaarheid voor zowel motorisch verkeer als rijwielen uitstekend is. Tevens beschikt het pand over enkele zelfstandige parkeerplaatsen die aan de achterzijde van het pand op eigen terrein zijn gesitueerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 99.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 850 m² Verkoopoppervlakte 850 m² Frontbreedte 1600 cm Diversen In units vanaf 850 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
850 m²
In units vanaf
850 m²
Verkoop vloeroppervlakte
850 m²
Frontbreedte
1600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 1,-
Route van naar Woenselse Markt 19, 5612 CR Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.