Terug naar de resultaten
Te huur
Heuvel Galerie 153 in Eindhoven 5611 DK

Heuvel Galerie 153

5611 DK Eindhoven
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie In het centrum van Eindhoven is de HEUVEL onderdeel van het kernwinkelgebied en één van de publiekstrekkers van het centrum. Het overdekte centrum biedt plaats aan diverse branches en formules zoals H&M, Douglas, Nespresso, Hugo Boss, TK Maxx, Costes, Björn Borg, Vapiano et cetera. Object De winkelruimte maakt deel uit van winkelcentrum HEUVEL en is prominent gelegen aan het centrale...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte
Lees meer

Omschrijving

Locatie
In het centrum van Eindhoven is de HEUVEL onderdeel van het kernwinkelgebied en één van de publiekstrekkers van het centrum. Het overdekte centrum biedt plaats aan diverse branches en formules zoals H&M, Douglas, Nespresso, Hugo Boss, TK Maxx, Costes, Björn Borg, Vapiano et cetera.

Object
De winkelruimte maakt deel uit van winkelcentrum HEUVEL en is prominent gelegen aan het centrale plein, nabij onder andere H&M, Sacha en Open32. De winkelruimte beschikt over een vloeroppervlak van circa 127 m² met goede laad- en losmogelijkheden via het expeditiehof aan de achterzijde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast en sprinklerbasis.

Parkeren
De HEUVEL beschikt over een parkeergarage die fungeert als een van de bronpunten voor het centrum van Eindhoven en is zowel goed bereikbaar via de centrumring met de auto als met het openbaar vervoer. Het Centraal Station en het busstation bevinden zich op circa vijf minuten loopafstand.

Diversen
Vanwege de ligging in het overdekte centrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 56,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1992 Indeling Soort Object Winkelruimte Frontbreedte 1200 cm Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Frontbreedte
1200 cm
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 1,-
Route van naar Heuvel Galerie 153, 5611 DK Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring