Terug naar de resultaten
Te huur
Heuvel Galerie 143 in Eindhoven 5611 DK

Heuvel Galerie 143

5611 DK Eindhoven
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie In het centrum van Eindhoven is De Heuvel onderdeel van het kernwinkelgebied en één van de publiekstrekkers van het centrum. Het overdekte centrum biedt plaats aan diverse branches en formules zoals H&M, Nespresso, Douglas, Supertrash, Paprika, Costes, Sandwich, Promiss, Guess, Hugo Boss, TK Maxx, Vapiano et cetera. Object De winkelruimte maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Heuvel en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 114 m² In units vanaf 114 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
In het centrum van Eindhoven is De Heuvel onderdeel van het kernwinkelgebied en één van de publiekstrekkers van het centrum. Het overdekte centrum biedt plaats aan diverse branches en formules zoals H&M, Nespresso, Douglas, Supertrash, Paprika, Costes, Sandwich, Promiss, Guess, Hugo Boss, TK Maxx, Vapiano et cetera.

Object
De winkelruimte maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Heuvel en is gelegen in het gedeelte tussen Björn Borg en H&M. De nu nog bij Burmann in gebruik zijnde winkelruimte is op de begane grond gelegen direct nabij Douglas, Paprika, Lucardi et cetera. De totale oppervlakte bedraagt circa 114 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van de huurovereenkomst bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast en basis sprinklerinstallatie.

Parkeren
De HEUVEL beschikt over een parkeergarage die fungeert als één van de bronpunten voor het centrum van Eindhoven, goed bereikbaar via de centrumring met de auto en eveneens met het openbaar vervoer. Zowel het Centraal Station als het busstation liggen op circa vijf minuten lopen.

Diversen
Vanwege de ligging in het overdekte centrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 56,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1992 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 114 m² Verkoopoppervlakte 114 m² Frontbreedte 700 cm Diversen In units vanaf 114 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
114 m²
In units vanaf
114 m²
Verkoop vloeroppervlakte
114 m²
Frontbreedte
700 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 1,-
Route van naar Heuvel Galerie 143, 5611 DK Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring