Terug naar de resultaten
Te huur
Heuvel Galerie 124 -126 in Eindhoven 5611 DK

Heuvel Galerie 124 -126

5611 DK Eindhoven
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie In het centrum van Eindhoven maakt de Heuvel onderdeel uit van het kern- winkelgebied en is één van de publiekstrekkers van het centrum. Het overdekte winkelcentrum biedt plaats voor diverse branches en vele modische formules. In de Heuvel zijn formules terug te vinden van onder andere H&M, Nespresso, TK Maxx, Douglas, Costes, Hugo Boss, Gerry Weber. De Heuvel vormt de schakel van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 173 m² In units vanaf 173 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
In het centrum van Eindhoven maakt de Heuvel onderdeel uit van het kern-
winkelgebied en is één van de publiekstrekkers van het centrum. Het overdekte winkelcentrum biedt plaats voor diverse branches en vele modische formules. In de Heuvel zijn formules terug te vinden van onder andere H&M, Nespresso, TK Maxx, Douglas, Costes, Hugo Boss, Gerry Weber. De Heuvel vormt de schakel van de passantenstromen tussen warenhuis de Bijenkorf aan de noorzijde en het kernwinkelgebied aan de zuidzijde.

Object
De commerciële ruimte is gelegen op de begane grond en nabij de entree aan de Markt waar, behoudens het Holland Casino, tevens de entree is van het Muziekcentrum. De direct naast Le Perron gelegen commerciele units zijn bestemd voor (dag)horeca. Op het moment dat beide units worden samengevoegd beschikt de unit over een oppervlakte van circa 173 m² met de mogelijkhied voor een gebouwgebonden terras van ter grootte van circa 60 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast, buitenpui en sprinklerbasis.

Parkeren
De Heuvel beschikt over een parkeergarage die fungeert als één van de bronpunten voor het centrum van Eindhoven. Het centrum van Eindhoven is goed bereikbaar via de centrumring met de auto en eveneens met het openbaar vervoer. Zowel het centraal station als het busstation liggen op circa vijf minuten loopafstand.

Diversen
Vanwege de ligging in het overdekte centrum is er sprake van een voorschot voor levering en diensten. Voor deze unit met terras bedragen deze circa € 13.270,00 per jaar, te vermeerderen met de BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 173 m² Verkoopoppervlakte 173 m² Frontbreedte 1950 cm Diversen In units vanaf 173 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
173 m²
In units vanaf
173 m²
Verkoop vloeroppervlakte
173 m²
Frontbreedte
1950 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 1,-
Route van naar Heuvel Galerie 124 -126, 5611 DK Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring