Terug naar de resultaten
Te huur
Klein Tongelreplein 1 -2 in Eindhoven 5613 KK

Klein Tongelreplein 1 -2

5613 KK Eindhoven
Huurprijs € 45.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Deze winkelruimte maakt onderdeel uit van winkelcentrum Haagdijk, dat vier jaar geleden als nieuwbouw is opgeleverd. Op dit moment wordt de winkelruimte gehuurd door Ter Stal Fashion. Het Klein Tongelrepad is het centrale plein van het winkelcentrum, dat een rechtstreekse verbinding heeft met de zeer druk bezochte Tongelresestraat, een wijkvoorziening voor Eindhoven Zuid-Oost die primair...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 280 m² In units vanaf 280 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Deze winkelruimte maakt onderdeel uit van winkelcentrum Haagdijk, dat vier jaar geleden als nieuwbouw is opgeleverd. Op dit moment wordt de winkelruimte gehuurd door Ter Stal Fashion. Het Klein Tongelrepad is het centrale plein van het winkelcentrum, dat een rechtstreekse verbinding heeft met de zeer druk bezochte Tongelresestraat, een wijkvoorziening voor Eindhoven Zuid-Oost die primair gericht is op de eerste levensbehoefte van de consument. In de directe nabijheid zijn onder andere Hema, Albert Heijn, Aldi, Action, Blokker, Kruidvat, Etos, Bristol et cetera gesitueerd.

Object
De winkelruimte komt uiterlijk per 1 september 2019 beschikbaar. Door de centrale ligging op het plein tegenover Hema is de winkelruimte uitstekend vindbaar. De winkelruimte heeft een courante indeling en een oppervlakte van circa 280 m² bvo.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in de huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd. De aanwezige installaties zijn ter overname.

Parkeren
Onder het winkelcentrum is een ruime parkeergarage aanwezig, waar gratis geparkeerd kan worden en die uitstekend via de rondweg (Insulindelaan) te bereiken is. Zowel via een tapis roulant, die uitkomt bij de entree van de Albert Heijn, als via een trapopgang wordt het centrale plein bereikt. Nabij de entree van de parkeergarage zijn ook enkele parkeerplaatsen op maaiveld aanwezig. Tevens zijn parkeerplaatsen voor lang parkeren en een grote parkeerplaats aan de zeer drukke Tongelresestraat aanwezig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 45.000,- per jaar Aanvaarding Per 01-09-2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 280 m² Verkoopoppervlakte 280 m² Frontbreedte 1200 cm Diversen In units vanaf 280 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
280 m²
In units vanaf
280 m²
Verkoop vloeroppervlakte
280 m²
Frontbreedte
1200 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Klein Tongelreplein 1 -2, 5613 KK Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.