Terug naar de resultaten
Verhuurd
Victoriapark 750 in Eindhoven 5611 BN

Victoriapark 750

5611 BN Eindhoven
Huurprijs € 27.250,- Verhuurd

Omschrijving

Locatie De Onyx-woontoren is onderdeel van de realisatie van het Victoriapark, in de binnenstad van Eindhoven. Door de ligging aan de Mathildelaan, globaal tussen het Pizza Center en PSV-stadion, is het uitstekend bereikbaar en gelegen aan een belangrijke route. De 23 verdiepingen tellende Onyx-toren komt met een hoogte van circa 84 meter markant te liggen tussen het tot wonen en winkelen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 151 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De Onyx-woontoren is onderdeel van de realisatie van het Victoriapark, in de binnenstad van Eindhoven. Door de ligging aan de Mathildelaan, globaal tussen het Pizza Center en PSV-stadion, is het uitstekend bereikbaar en gelegen aan een belangrijke route.

De 23 verdiepingen tellende Onyx-toren komt met een hoogte van circa 84 meter markant te liggen tussen het tot wonen en winkelen herbestemde Philips Lighting-gebouw, de Witte Dame/Lichttoren, het Inntel Art Hotel en de nieuwbouw van het Gaagle-gebouw. De komende jaren worden om en nabij het Victoriapark nog circa 1.000 wooneenheden gebouwd. Door de ligging op loopafstand van zowel het NS-station als het kernwinkelgebied, alsmede de goede bereikbaarheid per auto, is deze commerciële unit aan Victoriapark 750 voor diverse doeleinden geschikt.

Object
De commerciële ruimte krijgt een oppervlakte van circa 151 m² en mede door de vrije hoogte van circa 4 meter krijgt de unit een industriële beleving. Het sluit hiermee aan op de naastgelegen herontwikkeling van de Lichttoren, met onder andere Usine en H&S herenmode, en het Lighting-gebouw dat recent is herontwikkeld tot 616 ‘City Lofts’ met onder andere de Emté stadssupermarkt en horecazaken zoals Brownies & Downies, Martini’s by Roma, restaurant Victoria, koffiezaak ZwartWit en Minitials conceptstore.
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is voor diverse doeleinden geschikt, zoals detailhandel, horeca en/of kantoor-/baliegebruik.

Opleveringsniveau
De unit wordt in het tweede kwartaal van 2019 opgeleverd in de staat waarin deze zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco met de buitenpuien, afgedopte riolering, een ruwe betonvloer, nutsvoorzieningen tot in de meterkast en een stelpost voor de realisatie van een toilet en pantryblok.

Parkeren
Behoudens de parkeerplaatsen rondom de Onyx-woontoren is er voor bezoekers diverse parkeergelegenheid in de directe nabijheid. De parkeergarage P1 Parking Mathildelaan is aan de overzijde gesitueerd. Door de passage van Lighting is tevens de parkeergelegenheid rondom het Victoriapark op zeer korte afstand gelegen. De Gagelstraat beschikt ook over openbare, betaalde parkeerplaatsen. Voor het personeel is er tegen een vergoeding van € 70,00 per maand parkeergelegenheid op het parkeerterrein tussen de bestaande bouw aan de Mathildelaan en de appartementencomplexen aan de Willemstraat.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 27.250,- Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting na bouwkundige oplevering, omstreeks het tweede kwartaal van 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 151 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
151 m²
Detailhandel
Ja
Route van naar Victoriapark 750, 5611 BN Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.