Terug naar de resultaten
Te huur
Vrijstraat 30 in Eindhoven 5611 AW

Vrijstraat 30

5611 AW Eindhoven
Huurprijs € 106.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De bij Zeeman Textielsupers in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Eindhoven. De Vrijstraat vormt de verbinding tussen winkelgebied De Bergen, de Admirant en het A1-winkelgebied. Andere gebruikers in de directe omgeving zijn Eddy's vrijetijdsmode, Flying Tiger, Marilot by Lotte damesmode, Lollypop mode, Subway, Spar supermarkt, Purdey, Livera en Clarcks...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 270 m² In units vanaf 270 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De bij Zeeman Textielsupers in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Eindhoven. De Vrijstraat vormt de verbinding tussen winkelgebied De Bergen, de Admirant en het A1-winkelgebied. Andere gebruikers in de directe omgeving zijn Eddy's vrijetijdsmode, Flying Tiger, Marilot by Lotte damesmode, Lollypop mode, Subway, Spar supermarkt, Purdey, Livera en Clarcks schoenmode.

Object
De wegens verhuizing van Zeeman Textielsupers beschikbaar komende winkelruimte beschikt op de begane grond over een vloeroppervlak van circa 270 m². Met een front van circa 7 meter en kolomvrije winkelruimte is het volledig naar wens indeelbaar. De winkelruimte is aan de achterzijde wel voorzien van een binnenplaats, maar bevoorrading dient via de voorzijde plaats te vinden.

Huurder krijgt de, op de eerste etage gelegen secundaire ruimte, groot circa 40 m², 'om niet' in gebruik tot het moment dat verhuurder de etages wenst aan te wenden als woonappartement(en).

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Diverse mogelijkheden voor betaald openbaar parkeren, onder andere in de nabijgelegen parkeergarages van de Admirant, Heuvel Galerie en de Witte Dame.

Aanvaarding
In nader overleg, streefdatum 1 november 2019.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 106.000,- per jaar Aanvaarding Per 01-11-2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 270 m² Verkoopoppervlakte 270 m² Perceeloppervlakte 320 m² Frontbreedte 700 cm Diversen In units vanaf 270 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
270 m²
In units vanaf
270 m²
Verkoop vloeroppervlakte
270 m²
Frontbreedte
700 cm
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Vrijstraat 30, 5611 AW Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.