Terug naar de resultaten
Te huur
Tarwelaan 68 in Eindhoven 5632 KG

Tarwelaan 68

5632 KG Eindhoven
Huurprijs € 26.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Wijkwinkelcentrum Vaartbroek is gelegen aan de noordoostzijde van Eindhoven en is te betitelen als één van de grotere wijkwinkelcentra van Eindhoven. Het winkelcentrum kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van 30 winkels, bestaande uit een complete verswinkelstraat, alsmede diverse speciaalzaken. Maar ook bekende landelijke filiaalbedrijven zoals Zeeman, Etos,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 174 m² In units vanaf 174 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Wijkwinkelcentrum Vaartbroek is gelegen aan de noordoostzijde van Eindhoven en is te betitelen als één van de grotere wijkwinkelcentra van Eindhoven. Het winkelcentrum kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van 30 winkels, bestaande uit een complete verswinkelstraat, alsmede diverse speciaalzaken. Maar ook bekende landelijke filiaalbedrijven zoals Zeeman, Etos, Shoeby Fashion, Kruidvat en de supermarkten Albert Heijn en Lidl zijn in het wijkwinkelcentrum gevestigd.

Object
Onderhavige winkelunit (circa 174 m²) is gelegen tussen optiek Buisman en New York Pizza en nabij de speciaalzaken van De Voetwinkel en Bike Repair. Mede vanwege de ligging aan de Tarwelaan is er sprake van een hoge attentiewaarde. Aan de achterzijde van het pand is een portaal gerealiseerd voor laad- en losmogelijkheden.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, reeds voorzien van een winkelpui met entreedeur, nutsvoorzieningen tot in de meterkast (water en elektra), toilet, pantry en de huidige casco vloer-, wand- en plafondafwerking.

Parkeren
Winkelcentrum Vaartbroek beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op beide parkeerterreinen. Daarnaast zijn er direct voor de unit ook nog parkeerplaatsen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 26.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 15,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1969 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 174 m² Verkoopoppervlakte 174 m² Diversen In units vanaf 174 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
174 m²
In units vanaf
174 m²
Verkoop vloeroppervlakte
174 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Route van naar Tarwelaan 68, 5632 KG Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.