Terug naar de resultaten
Te huur
Kleine Berg 32 A in Eindhoven 5611 JV

Kleine Berg 32 a

5611 JV Eindhoven
Huurprijs € 50.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De winkelruimte is gelegen temidden van de sfeervolle en karakteristieke Kleine Berg, waar het deel uitmaakt van het centrumgebied De Bergen. De Bergen is een verrijking van het kernwinkelgebied waar het meer en meer modische winkelaanbod is verweven met diverse kwalitatieve (dag)horecagelegenheden. In de nabijheid zijn diverse speciaalzaken gevestigd op het gebied van mode zoals Vanilia,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 165 m² In units vanaf 125 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen temidden van de sfeervolle en karakteristieke Kleine Berg, waar het deel uitmaakt van het centrumgebied De Bergen.
De Bergen is een verrijking van het kernwinkelgebied waar het meer en meer modische winkelaanbod is verweven met diverse kwalitatieve (dag)horecagelegenheden. In de nabijheid zijn diverse speciaalzaken gevestigd op het gebied van mode zoals Vanilia, JURK, Mensroom, Wildenberg, De meisjes van Blauw, Sonar en My Jewellery. Per januari openen de brandstores van YAYA en Blue Industry eveneens winkels in de straat.

Object
Het winkelpand is volledig gerenoveerd en voor wat betreft het gevelaanzicht in ere hersteld. Inpandig is het geheel hoogwaardig afgewerkt, waarbij de vrije hoogte in combinatie met de lichtstraat en lichtkoepels een toevoeging zijn aan de winkelbeleving. De begane grond is circa 125 m² groot, waarbij middels een vaste trap de eerste etage (40 m²) goed bereikbaar is en te gebruiken is voor kantoor en/of magazijndoeleinden. Via de rechterzijde is er een laad-/losgelegenheid.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in casco staat verhuurd, maar in de huidige staat opgeleverd. De afwerking van het gehuurde is van een kwalitatief hoog niveau. Het winkelpand is voorzien van een c.v.-installatie, elektrisch bedienbaar rolluik, toilet en pantry-opstelling, verlichting, meterkast met nutsvoorzieningen en een stalen trapopgang naar het kantoor/magazijn op de eerste etage.

Parkeren
Zowel aan de Kleine Berg, als in de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen (parkeergarage en parkeerterrein) aanwezig (alle betaald parkeren).

Diversen
Aanvaarding in nader overleg.

Kijk ook eens op:
http://www.debergeneindhoven.nl

https://www.facebook.com/debergeneindhoven
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 50.000,- per jaar Aanvaarding Per 01-01-2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1906 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 165 m² Verkoopoppervlakte 165 m² Frontbreedte 500 cm Diversen In units vanaf 125 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
165 m²
In units vanaf
125 m²
Verkoop vloeroppervlakte
165 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Kleine Berg 32 a, 5611 JV Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.