RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Frederiklaan 1 a en c, 5616 NB Eindhoven, Winkelruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Frederiklaan 1 A En C in Eindhoven 5616 NB

Omschrijving

Locatie
Dit zelfstandige en representatieve gebouw is gelegen op een absolute zichtlocatie tegenover het Philips-stadion en naast het kantoor voor rijopleidingen van ANWB.
Via de rondweg kan men snel het centrum van Eindhoven bereiken. Het openbaar vervoer is ook uitstekend geregeld, binnen 500 meter bevindt zich het NS-station dat op circa 15 wandelminuten ligt. In de directe omgeving zijn diverse restaurants te vinden, zoals Avant Garde en Blauwe Lotus in het Philipsstadion en Kyoto op de hoek van de straat.

Object
De begane grond heeft een oppervlakte van circa 190 m² die voorheen werd gebruikt als winkel-/showroom. De eerste etage is ingericht als kantoorruimte met een oppervlakte van circa 190 m². De begane grond heeft een entree met een open voorportaal en een systeemplafond met TL-inbouwarmaturen.
Het beschikt over een pantry en een gescheiden dames- en herentoilet. Zowel de voor- als achterzijde beschikken over een eigen entree. Het gehele object is voorzien van dubbele beglazing.

Opleveringsniveau
Begane grond:
casco opleveringsniveau waarbij de vertrekkend huurder de onderstaande zaken in het gehuurde heeft aangebracht;
- harde en zachte vloerbekleding;
- systeemplafond voorzien van inbouwverlichting;
- toilet (dames en heren gescheiden);
- pantry;
- verwarming middels radiatoren;
- databekabeling;
- alarminstallatie;
- breed front met grote raampartijen (dus ruime daglichttoetreding).

Eerste verdieping, kantoorruimte:
- voorzien van vloerbedekking;
- ingedeeld middels scheidingswanden;
- verwarming middels radiatoren;
- databekabeling aanwezig;
- aparte entree aan achterzijde (in verband met eventuele deelverhuur).

Parkeren
Op eigen terrein zijn twee tot drie parkeerplaatsen beschikbaar tegen een vergoeding van € 650,00 per parkeerplaats per jaar.
Parkeren is daarnaast ook mogelijk aan de doorgaande weg (betaald) en tevens is het mogelijk om vaste parkeerplaatsten te huren in parkeergarage Hoog Gagel.

Beschikbaar
Beschikbaar in overleg, doch op korte termijn.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Begane grond is per direct beschikbaar. Eerste verdieping per 1 april 2019 beschikbaar. BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 380 m² Verkoopoppervlakte 380 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 1.950,- incl. BTW Diversen In units vanaf 190 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte