Terug naar de resultaten
Te huur
Boschdijk 227 in Eindhoven 5612 HC

Boschdijk 227

5612 HC Eindhoven
Huurprijs € 16.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Het object is gelegen aan de Boschdijk ter hoogte van de Peperstraat en aan de zijde van Baby-Dump Eindhoven, het Nederlands Slaapcentrum en kunsthandel A.H. Bies. Mede door deze ligging aan één van de toegangswegen van en naar het centrum van Eindhoven, is het object uitstekend bereikbaar. Object De op de begane grond gelegen commerciële ruimte was tot voor kort in gebruik als kapsalon....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² In units vanaf 105 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen aan de Boschdijk ter hoogte van de Peperstraat en aan de zijde van Baby-Dump Eindhoven, het Nederlands Slaapcentrum en kunsthandel A.H. Bies. Mede door deze ligging aan één van de toegangswegen van en naar het centrum van Eindhoven, is het object uitstekend bereikbaar.

Object
De op de begane grond gelegen commerciële ruimte was tot voor kort in gebruik als kapsalon. Het gedeelte wat voor verhuur beschikbaar komt bestaat uit circa 105 m² met een front van 5,2 meter en ruim voldoende reclamemogelijkheden over de volledige breedte van de natuurstenen gevel.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in casco staat verhuurd, maar in de huidige staat opgeleverd. Voor wat betreft de afwerking van het gehuurde is deze nog voorzien van diverse aansluitingen voor een kapsalon. Overige zaken die aanwezig zijn: tegelvloer, toiletopstelling, systeemplafond met inbouwverlichting en elektrisch bedienbaar rolluik.

Parkeren
Het object beschikt over voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving. Zowel aan de Boschdijk als Peperstraat kan gratis worden geparkeerd.

Diversen
De commerciële ruimte aan de achterzijde, die toegankelijk is via de Peperstraat, wordt herontwikkeld tot wooneenheden en behoort derhalve niet tot het gehuurde.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 16.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting uiterlijk per 1 mei 2019, eerdere aanvaarding in overleg met verhuurder en vertrekkend huurder BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² Verkoopoppervlakte 105 m² Frontbreedte 500 cm Diversen In units vanaf 105 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
105 m²
In units vanaf
105 m²
Verkoop vloeroppervlakte
105 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Boschdijk 227, 5612 HC Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.