Terug naar de resultaten
Verhuurd
Frederik Van Eedenplein 30 in Eindhoven 5611 KT

Frederik van Eedenplein 30

5611 KT Eindhoven
Huurprijs € 175,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

Locatie Het door Diederendirrix architecten getransformeerde gebouw van de Technische Dienst van de gemeente Eindhoven is gelegen middenin het schitterende Anne Frankplantsoen. In totaal worden er 157 woonappartementen in het hogere segment gerealiseerd, evenals een tweetal commerciële units op de begane grond die direct grenzen aan het park. Door de centrale ligging zijn zowel het stadscentrum...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 275 m² In units vanaf 275 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het door Diederendirrix architecten getransformeerde gebouw van de Technische Dienst van de gemeente Eindhoven is gelegen middenin het schitterende Anne Frankplantsoen. In totaal worden er 157 woonappartementen in het hogere segment gerealiseerd, evenals een tweetal commerciële units op de begane grond die direct grenzen aan het park. Door de centrale ligging zijn zowel het stadscentrum als de Stadschouwburg op loopafstand gelegen. Door de nabijheid van de diverse uitvalswegen is de bereikbaarheid uitstekend.

Object
De voor verhuur beschikbare unit is gelegen op de begane grond en beschikt over circa 275 m². Doordat in het nieuwe ontwerp de plafonds verspringen in vrije hoogte en de gevels uit glaspartijen bestaan is er een prachtig uitzicht op het aangrenzende park. De unit is dan ook voor diverse doeleinden geschikt; zowel kantoor/balie, detailhandel als kwalitatieve horeca behoren tot de mogelijkheden.

Opleveringsniveau
De unit wordt in februari 2019 bouwkundig opgeleverd en verhuurd in de staat waarin deze zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco met de buitenpuien, afgedopte riolering, een ruwe betonvloer, nutsvoorzieningen tot in de meterkast en een stelpost voor de realisatie van een toilet en pantryblok.

Parkeren
Behoudens de parkeerplaatsen op eigen terrein zijn er ook rondom het appartementencomlex diverse parkeergelegenheden (betaald).
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 175,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting omstreeks februari 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 275 m² Perceeloppervlakte 8991 m² Diversen In units vanaf 275 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
275 m²
In units vanaf
275 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Frederik van Eedenplein 30, 5611 KT Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.