RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Heuvel Galerie 159, 5611 DK Eindhoven, Winkelruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Heuvel Galerie 159 in Eindhoven 5611 DK

Omschrijving

Locatie
In het centrum van Eindhoven is De HEUVEL onderdeel van het kernwinkelgebied en één van de publiekstrekkers van het centrum. Het overdekte centrum biedt plaats aan diverse branches en formules zoals H&M, Nespresso, Douglas, Distrikt, Costes, Open 32, Guess, Hugo Boss, TK Maxx, Vapiano et cetera.

Object
De voor verhuur beschikbare unit is gelegen op de begane grond tussen de winkels van Open 32 en Holland & Barrett en beschikt over een vloeroppervlak van circa 170 m². Direct nabij treft u de winkels van H&M, Gerry Weber, Hunkemöller en Rituals.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van de huurovereenkomst bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast en basis sprinklerinstallatie.

Parkeren
De HEUVEL beschikt over een parkeergarage die fungeert als één van de bronpunten voor het centrum van Eindhoven, is goed bereikbaar via de centrumring met de auto en eveneens met het openbaar vervoer. Zowel het Centraal Station als het busstation liggen op circa vijf minuten lopen.

Diversen
Vanwege de ligging in het overdekte centrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1992 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² Verkoopoppervlakte 170 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 170 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig