Terug naar de resultaten
Te huur
Wijngaardplein 12 -13 in Eindhoven 5632 MA

Wijngaardplein 12 -13

5632 MA Eindhoven
Huurprijs € 55.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Wijkwinkelcentrum Vaartbroek is gesitueerd aan de noordoostzijde van Eindhoven en is te betitelen als een goedlopend bovenwijks winkelcentrum. Het kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van zo'n 30 winkels, bestaande uit een complete verswinkelstraat, alsmede diverse speciaalzaken. Maar ook bekende landelijke filiaalbedrijven zoals Shoeby, Kruidvat, BrainWash, New...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 308 m² In units vanaf 308 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Wijkwinkelcentrum Vaartbroek is gesitueerd aan de noordoostzijde van Eindhoven en is te betitelen als een goedlopend bovenwijks winkelcentrum. Het kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van zo'n 30 winkels, bestaande uit een complete verswinkelstraat, alsmede diverse speciaalzaken. Maar ook bekende landelijke filiaalbedrijven zoals Shoeby, Kruidvat, BrainWash, New York Pizza en de supermarkten van Albert Heijn en Lidl zijn in het wijkwinkelcentrum aanwezig.

Object
Onderhavige winkelunit (circa 308 m²) is gelegen aan het plein tussen de Lidl en Albert Heijn en tegenover banketbakker De Vocht, de keurslager en de gemakswinkel. Aan de achterzijde van het pand zijn goede laad- en losmogelijkheden.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, de unit is reeds voorzien van een winkelpui, nutsvoorzieningen tot in de meterkast (gas, water en elektra), toilet, pantry en de huidige vloer-, wand- en plafondafwerking.

Parkeren
Winkelcentrum Vaartbroek beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op de beide parkeerterreinen bij Albert Heijn en Lidl.

Diversen
Aanvaarding in nader overleg.

Vanwege diverse leveringen en diensten worden er servicekosten in rekening gebracht, deze bedragen € 15,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 55.000,- per jaar Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting Per juli 2019 BTW van toepassing Nee Servicekosten € 15,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 308 m² Verkoopoppervlakte 308 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 308 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
308 m²
In units vanaf
308 m²
Verkoop vloeroppervlakte
308 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Wijngaardplein 12 -13, 5632 MA Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.