Terug naar de resultaten
Te huur
Geldropseweg 105 -107 in Eindhoven 5611 SE

Geldropseweg 105 -107

5611 SE Eindhoven
Huurprijs € 150,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Deze huidige Aldi winkelruimte gelegen aan de Geldropseweg 107 te Eindhoven komt uiterlijk per januari 2020 beschikbaar. De Geldropseweg is één van de drukke radialen vanaf de binnenring naar het centrum. Naast de Aldi supermarkt is ook de Jumbo supermarkt hier gevestigd. Beide sterke formules maken gezamenlijk gebruik van het gratis parkeerterrein. De supermarkten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1100 m² In units vanaf 1100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Deze huidige Aldi winkelruimte gelegen aan de Geldropseweg 107 te Eindhoven komt uiterlijk per januari 2020 beschikbaar. De Geldropseweg is één van de drukke radialen vanaf de binnenring naar het centrum. Naast de Aldi supermarkt is ook de Jumbo supermarkt hier gevestigd. Beide sterke formules maken gezamenlijk gebruik van het gratis parkeerterrein. De supermarkten voorzien de primaire behoefte van de inwoners wonende in het centrum en het Zuid-Oostelijke gedeelte van Eindhoven. In de directe omgeving aan de Geldropseweg zijn tevens een aantal retail-speciaalzaken gevestigd.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 1.000 m² en heeft een courante rechtvormige indeling. De consumenten kunnen direct voor de deur parkeren. Verhuurder is bereid om in overleg met huurder de zichtbaarheid van de ruimte - door middel van een fysieke aanpassing van de gevel - vanaf de Geldropseweg te verbeteren. De gehele ruimte is op dit moment verdeeld in een verkoopruimte, separate personeelsruimte en magazijnruimte die rechtstreeks vanaf de Geldropseweg wordt bevoorraad.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, leeg en bezemschoon en ontdaan van alle Aldi uitingen opgeleverd. Inclusief de huidige vloer-, wand- en plafondafwerkingen en de aanwezige installaties.

Parkeren
Direct aan de huidige Aldi- en Jumbo supermarkt is een gratis parkeerterrein gelegen bereikbaar via een toe- en afrit vanaf de Geldropseweg. Aan de Geldropseweg zijn ook nog een aantal betaalde kort-parkeerplaatsen aanwezig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 150,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1100 m² Verkoopoppervlakte 1100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1100 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
1100 m²
In units vanaf
1100 m²
Verkoop vloeroppervlakte
1100 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Geldropseweg 105 -107, 5611 SE Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.