Terug naar de resultaten
Te huur
Vrijstraat 48 in Eindhoven 5611 AW

Vrijstraat 48

5611 AW Eindhoven
Vraagprijs € 52.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De bij Croy to GO in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Eindhoven tussen de winkels van Eddy's Mode en Spar Citystore. De Vrijstraat vormt de verbinding tussen winkelgebied De Bergen, de Admirant en het A1-winkelgebied. Andere gebruikers in de directe omgeving zijn Marilot by Lotte damesmode, Lolly Pop mode, Subway, Flying Tiger,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 118 m² In units vanaf 118 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De bij Croy to GO in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Eindhoven tussen de winkels van Eddy's Mode en Spar Citystore. De Vrijstraat vormt de verbinding tussen winkelgebied De Bergen, de Admirant en het A1-winkelgebied. Andere gebruikers in de directe omgeving zijn Marilot by Lotte damesmode, Lolly Pop mode, Subway, Flying Tiger, Dungelmann en Eye Optix.

Object
De voor verhuur beschikbaar komende winkelruimte beschikt op de begane grond over een vloeroppervlak van circa 118 m². Met een front van circa 6,7 meter en een vrije hoogte van 4,15 meter is de kolomvrije winkelruimte naar wens indeelbaar. De bevoorrading van de winkelruimte dient via de voorzijde plaats te vinden.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, inclusief airco-unit met entree-heater, opbouwverlichting, dubbele toiletopstelling, huidige vloerafwerking, koelcelopstelling en verkoopcounter. De ruimte wordt casco verhuurd, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Diverse mogelijkheden voor betaald openbaar parkeren, onder andere in de nabijgelegen parkeergarages van de Admirant, Heuvel Galerie en de Witte Dame.

Aanvaarding
In nader overleg te aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 52.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 118 m² Verkoopoppervlakte 118 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 118 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
118 m²
In units vanaf
118 m²
Verkoop vloeroppervlakte
118 m²
Route van naar Vrijstraat 48, 5611 AW Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.