Terug naar de resultaten
Te huur
Winkelcentrum Woensel 318 in Eindhoven 5625 AG

Winkelcentrum Woensel 318

5625 AG Eindhoven
Huurprijs € 20.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De unit maakt onderdeel uit van WoensXL, een stadsdeelcentrum met een grote variatie aan winkels die elkaar aanvullen. Door de ligging van de winkelunit op de as tussen FirstXL en C&A is er sprake van maximale attentiewaarde. De unit is gelegen aan de noordzijde van Winkelcentrum Woensel, waar onder andere Primera, Zeeman Textiel, Jola Mode, Team en Cosmo...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 60 m² In units vanaf 60 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De unit maakt onderdeel uit van WoensXL, een stadsdeelcentrum met een grote variatie aan winkels die elkaar aanvullen. Door de ligging van de winkelunit op de as tussen FirstXL en C&A is er sprake van maximale attentiewaarde. De unit is gelegen aan de noordzijde van Winkelcentrum Woensel, waar onder andere Primera, Zeeman Textiel, Jola Mode, Team en Cosmo kapsalons, C&A, Banketbakker Michels, keurslager Damen en BCC zijn gevestigd. Winkelcentrum Woensel is te betitelen als een stadsdeelcentrum van ruim 40.000 m² met zo’n 130 verkooppunten.

Object
Het betreft een winkelruimte ter grootte van circa 60 m² op de begane grond, gelegen op de kop van de passage. De ruimte heeft maximale attentiewaarde, mede vanwege het front van 6,7 meter.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco; oplevering van de unit geschiedt in de huidige staat en deze is derhalve voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting, keukenopstelling, toilet, meterkast met nutsvoorzieningen en aluminium pui.

Parkeren
Rondom het winkelcentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid (circa 1.900 plaatsen), betaald parkeren. Het grenst bovendien direct aan woonwijk ‘t Hool, waar aan de openbare weg vrije parkeergelegenheid beschikbaar is.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 20.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 60 m² Verkoopoppervlakte 60 m² Frontbreedte 670 cm Diversen In units vanaf 60 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
60 m²
In units vanaf
60 m²
Verkoop vloeroppervlakte
60 m²
Frontbreedte
670 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Winkelcentrum Woensel 318, 5625 AG Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.