Terug naar de resultaten
Te huur
Heuvel Galerie 241 A in Eindhoven 5611 DK

Heuvel Galerie 241 a

5611 DK Eindhoven
Huurprijs € 230,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie In het centrum van Eindhoven is het overdekte winkelcentrum De HEUVEL onderdeel van het kernwinkelgebied en één van de publiekstrekkers. De HEUVEL biedt plaats aan diverse branches en formules zoals H&M, Nespresso, Douglas, Intersport, Costes, Open 32, Guess, Hugo Boss, TK Maxx, Vapiano et cetera. Object De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen op de eerste etage, direct naast...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 332 m² In units vanaf 332 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
In het centrum van Eindhoven is het overdekte winkelcentrum De HEUVEL onderdeel van het kernwinkelgebied en één van de publiekstrekkers. De HEUVEL biedt plaats aan diverse branches en formules zoals H&M, Nespresso, Douglas, Intersport, Costes, Open 32, Guess, Hugo Boss, TK Maxx, Vapiano et cetera.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen op de eerste etage, direct naast Intertoys, en beschikt over circa 332 m² winkelruimte. Vanwege de ligging op de kop van de passage is de unit vanaf het Forum goed zichtbaar en via de roltrap en lift uitstekend bereikbaar.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast, een buitenpui en een basis sprinklerinstallatie.

Parkeren
Direct onder het winkelcentrum is de parkeergarage van de Heuvel Galerie gesitueerd, goed bereikbaar met de auto via de centrumring alsook met het openbaar vervoer. Zowel het Centraal Station als het busstation liggen op circa vijf minuten lopen.

Diversen
Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 230,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 332 m² Verkoopoppervlakte 332 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 332 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
332 m²
In units vanaf
332 m²
Verkoop vloeroppervlakte
332 m²
Verdiepingen
2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Heuvel Galerie 241 a, 5611 DK Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.