Terug naar de resultaten
Te huur
Kleine Berg 34 A in Eindhoven 5611 JV

Kleine Berg 34 a

5611 JV Eindhoven
Huurprijs € 33.750,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het karakteristieke winkelpand is herkenbaar gelegen op de Kleine Berg, in het centrum van Eindhoven. De winkelstraat heeft een eigen gezicht en geniet zijn bekendheid door de sfeervolle uitstraling van het centrumgebied De Bergen, waar van oudsher het winkelgebied is verweven met de diverse horecagelegenheden. Het winkelaanbod wordt gekenmerkt door diverse...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 90 m² In units vanaf 90 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het karakteristieke winkelpand is herkenbaar gelegen op de Kleine Berg, in het centrum van Eindhoven. De winkelstraat heeft een eigen gezicht en geniet zijn bekendheid door de sfeervolle uitstraling van het centrumgebied De Bergen, waar van oudsher het winkelgebied is verweven met de diverse horecagelegenheden. Het winkelaanbod wordt gekenmerkt door diverse speciaal-/modezaken, zoals onder andere Vanilia, Wildenberg/Informal, Mensroom, De meisjes van Blauw, Jurc Mode, Sonar, Fyeo Vision, Superdry, evenals diverse kwalitatieve horecagelegenheden zoals Mangiare, L'Avenue, restaurant Welp en Wiessen.

Object
De tot voor kort bij modelabel Blue Industry in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een begane grond van circa 90 m² met de mogelijkheid om via de achterzijde te laden en te lossen.

De winkelruimte wordt in casco staat verhuurd, voorzien van pui, meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen en toiletopstelling, maar is qua oplevering als 'instapklaar' te betitelen.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, echter voorzien van de navolgende voorzieningen:
- transparant elektrisch bedienbaar (met afstandsbediening) rolluik aan de voorzijde van de winkel;
- stalen, elektrisch bedienbaar rolluik (Floor) aan achterzijde van de winkel.

Parkeren
Zowel op de Kleine Berg als in de directe omgeving (parkeergarage en parkeerterrein) zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig (alle betaald parkeren).

Diversen
Aanvaarding op korte termijn.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 33.750,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 90 m² Verkoopoppervlakte 90 m² Perceeloppervlakte 117 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 90 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Verkoop vloeroppervlakte
90 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Kleine Berg 34 a, 5611 JV Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring