Terug naar de resultaten
Koop / huur
Hoogven 14 A in Erp 5469 EM

Hoogven 14 a

5469 EM Erp
Vraagprijs € 475.000,- k.k. Huurprijs € 2.900,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Molenakker te Erp (gemeente Meierijstad). Dit kleinschalige bedrijventerrein is gelegen ten zuidoosten van Erp en kenmerkt zich door een lokaal karakter met diverse MKB bedrijven en enkele grote bedrijven zoals Van den Bosch Logistiek, WPD Draadbewerking B.V., Franssen Gerrits/Victoria Mengvoeders. De A50 is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 935 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Molenakker te Erp (gemeente Meierijstad). Dit kleinschalige bedrijventerrein is gelegen ten zuidoosten van Erp en kenmerkt zich door een lokaal karakter met diverse MKB bedrijven en enkele grote bedrijven zoals Van den Bosch Logistiek, WPD Draadbewerking B.V., Franssen Gerrits/Victoria Mengvoeders. De A50 is op circa tien autominuten gelegen.

Object
Het bedrijfscomplex omvat circa 170 m² kantoor-/kantine-/kleedruimte en aangrenzend een bedrijfsruimte van circa 670 m². Links van de bedrijfsruimte bevindt zich extra opslagruimte ter grootte van circa 55 m² die voorzien is van een overheaddeur en een (houten) verdiepingsvloer. Aan de achterzijde van het object is een eenvoudige opslagruimte gecreëerd van circa 40 m².

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is voorzien van nette entree met natuursteenvloer, receptiebalie, kabelgoten, detectiealarm, systeemplafond met inbouw tl-armaturen en spots en geluidsboxen, c.v. ketels (Nefit HR Comiketel 1997), airco-units (Toshiba) met afstandbediening, kantine met keukenopstelling voorzien van vaatwasser, oven magnetron en koelkast, close-in-boiler, toiletruimte en was-/kleedruimte voorzien van wastrog, twee urinoirs, toilet en douche.

De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van betonvloer, tl-armaturen, gasheaters, detectiealarm, twee handmatig bedienbare overheaddeuren, brandslanghaspels, kooldioxide brandblussers en 3 x 125 ampère krachtstroomaansluiting met eigen traforuimte. De bedrijfsruimte heeft een hoogte van circa 4 meter en is aan de zij- en achtergevel voorzien van lichtstraten en ramen waardoor er een prettige werkomgeving ontstaat met voldoende daglicht.

De vorige gebruiker was een autoschadebedrijf en als zodanig is de ruimte nog voorzien van richtvloeren, twee spuit-/droogcabines (CWN), mengruimte voor lakken, vijf voorbehandelplaatsen waarvan drie met hefbrug en tevens voorzien van afzuiging (Flexmax afzuigarmen en Plymovent), drie hefbruggen ten behoeve van (de)montage en persluchtleidingen. Het gebruik als autoschadebedrijf is niet wenselijk bij de eigenaar. Een autobedrijf of ander bedrijf die deze voorzieningen kan gebruiken is wel bespreekbaar. De voorzieningen worden niet mee verhuurd maar 'om-niet' aan huurder ter beschikking gesteld.

Parkeren
Direct voor de deur is op een eigen afgesloten terrein ruimte voor ruim 20 personen auto's.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Meierijstad is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan Erp en heeft hierin de bestemming 'Bedrijventerrein' en is als zodanig bestemd voor bedrijven die zijn genoemd in de lijst van bedrijfsactiviteiten onder de categorieën 2 t/m 4.2, tenzij anders is aangeduid, met uitzondering van geluidszoneringsplichtige inrichtingen, met daaraan ondergeschikte kantoren, dienstverlening en een kantine ten dienste van het met de bestemming beoogde gebruik. Tevens is productiegebonden detailhandel toegestaan, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen. Een kopie van dit bestemmingsplan en lijst van bedrijfsactiviteiten is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 475.000,- kosten koper Huurprijs € 2.900,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 935 m² Perceeloppervlakte 1732 m² Vloerbelasting 3000 kg/m² Vrije hoogte 3500 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 765 m² Oppervlakte kantoorruimte 170 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
765 m²
Vrije hoogte
3500 cm
Vrije overspanning
20 m
Vloerbelasting
3000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
170 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Hoogven 14 a, 5469 EM Erp

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.