Terug naar de resultaten
Te huur
Heuvel 24 in Geldrop 5664 HL

Heuvel 24

5664 HL Geldrop
Huurprijs € 33.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Geldrop is met 28.000 inwoners een middelgrote gemeente en is gesitueerd tussen de Eindhoven en Helmond.
De als ING-bankfiliaal in gebruik zijnde commerciële ruimte maakt onderdeel uit van het centrum en komt beschikbaar voor de verhuur. Mede door de ligging aan het marktplein betreft het een herkenbare en goed bereikbare locatie, waar tevens de filialen zijn...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 260 m² In units vanaf 260 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Geldrop is met 28.000 inwoners een middelgrote gemeente en is gesitueerd tussen de Eindhoven en Helmond.
De als ING-bankfiliaal in gebruik zijnde commerciële ruimte maakt onderdeel uit van het centrum en komt beschikbaar voor de verhuur. Mede door de ligging aan het marktplein betreft het een herkenbare en goed bereikbare locatie, waar tevens de filialen zijn gevestigd van onder andere Albert Heijn, Gall & Gall, Hans Anders, Nettorama, Dobey, de keurslager en banketbakker.

Object
De op de begane grond gelegen commerciële ruimte, groot circa 260 m², beschikt over een front van ruim 8 meter en heeft goede laad- en losmogelijkheden aan de achterzijde. De unit is voor diverse centrumdoeleinden geschikt, mede door de uitbreidingsmogelijkheden aan de achterzijde op eigen terrein (onder voorbehoud van verlening van de benodigde vergunningen).

Opleveringsniveau
De commerciële unit wordt als casco verhuurd waarbij het uiteindelijk opleveringsniveau in nader overleg met verhuurder kan worden bepaald. Bij vertrek van ING komen de (pin)automaten in de gevel te vervallen en deze worden vervangen door grote raampartijen.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid (betaald) op het direct aangrenzende parkeerterrein (circa 75 plaatsen). Voornoemd parkeerterrein functioneert als één van de bronpunten voor het centrum van Geldrop. Tevens heeft de gebruiker van de commerciële ruimte een zestal parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen aan de achterzijde en toegankelijk via de onderdoorgang links van het object.

Diversen
Betreffende commerciële ruimte is in nader overleg te aanvaarden en voor diverse centrumdoeleinden geschikt.

Daar de unit onderdeel uitmaakt van een VvE zijn er servicekosten van toepassing voor onder andere kosten container, verlichting van onderdoorgang en schoonmaakkosten parkeerterrein.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 33.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 260 m² Verkoopoppervlakte 260 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 260 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
260 m²
In units vanaf
260 m²
Verkoop vloeroppervlakte
260 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Heuvel 24, 5664 HL Geldrop

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.