Terug naar de resultaten
Te huur
Heuvel 98 - 99 in Geldrop 5664 HN

Heuvel 98 - 99

5664 HN Geldrop
Vraagprijs € 36.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De commerciële unit maakt onderdeel uit van het complex waar onder andere de bibliotheek, Bufkes en Peperkorrel damesmode zijn gevestigd. Het herkenbaar gelegen complex grenst direct aan het Marktplein waar onder andere Albert Heijn, Nettorama, Trekpleister, Hans Anders, de keurslager, banketbakker, et cetera zijn gesitueerd. Aan het nabij gelegen horecaplein op de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 263 m² In units vanaf 263 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De commerciële unit maakt onderdeel uit van het complex waar onder andere de bibliotheek, Bufkes en Peperkorrel damesmode zijn gevestigd. Het herkenbaar gelegen complex grenst direct aan het Marktplein waar onder andere Albert Heijn, Nettorama, Trekpleister, Hans Anders, de keurslager, banketbakker, et cetera zijn gesitueerd. Aan het nabij gelegen horecaplein op de Heuvel zijn diverse (dag)horecazaken gevestigd die een positieve bijdrage leveren aan het verblijfsklimaat.

Object
Onderhavige unit is gelegen op de kop van het zogenaamde bibliotheekcomplex dat, mede door afgeronde pui aan het parkeerterrein, over maximale attentiewaarde beschikt. De commerciële unit bevindt zich op de begane grond en beschikt door de hoeklocatie over een etalage van ruim 20 meter. De dubbele entree is gesitueerd aan de Heuvel en heeft een laad-/losgelegenheid aan de achterzijde.

Opleveringsniveau
De commerciële unit wordt casco verhuurd. Het betreft een samenvoeging van een tweetal units die reeds zijn voorzien van een warmte-/koelinstallatie, dubbele meterkast, dubbele pantry, dubbele toiletopstelling en deels systeemplafond.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid (betaald) op het direct aangrenzende parkeerterrein (circa 75 plaatsen). Dit parkeerterrein fungeert als één van de bronpunten voor het centrum van Geldrop.

Aanvaarding
De betreffende commerciële ruimte is per direct te aanvaarden en voor diverse doeleinden geschikt.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 36.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1993 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 263 m² Verkoopoppervlakte 263 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 263 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
263 m²
In units vanaf
263 m²
Verkoop vloeroppervlakte
263 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Heuvel 98 - 99, 5664 HN Geldrop

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.