Terug naar de resultaten
Te huur
Baronieweg 7 in Hedel 5321 JV

Baronieweg 7

5321 JV Hedel
Huurprijs € 100,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Gelegen op bedrijvenpark De Kampen te Hedel, op zeer korte afstand van de A2 en het centrum van de steden Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met de auto is derhalve optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijvenpark De Kampen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goede bereikbare, perifere kantoor- en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 451 m² In units vanaf 196 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Gelegen op bedrijvenpark De Kampen te Hedel, op zeer korte afstand van de A2 en het centrum van de steden Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met de auto is derhalve optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijvenpark De Kampen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goede bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten.

Object
Op de eerste verdieping van dit representatieve kantoorverzamelgebouw is per direct een zelfstandige kantoorverdieping beschikbaar, bestaande uit twee units. De linkerunit heeft een oppervlakte van 196 m², inclusief algemene ruimte en de rechterunit heeft een oppervlakte van 255 m², inclusief algemene ruimte. De betreffende ruimte is geheel gestoffeerd en, indien wenselijk, ook deels gemeubileerd. De ruimte is voorzien van klimaatbeheersing en biedt derhalve een aangenaam werkklimaat in ieder jaargetijde. De ruimten zijn reeds ingedeeld in diverse kantoorvertrekken en twee grote vergaderruimten hetzij kantoortuinen. Uiteraard is de indeling op uw verzoek te wijzigen in overleg met de verhuurder. Tevens is vermeldingswaardig dat er recent in alle vertrekken energiezuinige LED-verlichting is aangebracht. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Parkeren
Naast het onderhavige kantoorgebouw is voorzien in eigen parkeerplaatsen voor het gebouw.

Diversen
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 100,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 451 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 196 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
451 m²
In units vanaf
196 m²
Aantal verdiepingen
2
Route van naar Baronieweg 7, 5321 JV Hedel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.