Terug naar de resultaten
Verhuurd
Baronieweg 5 in Hedel 5321 JV

Baronieweg 5

5321 JV Hedel
Huurprijs € 100,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

Locatie Gelegen op bedrijvenpark ‘De Kampen’ te Hedel, op zeer korte afstand van de autosnelweg A2 en het centrum van de steden Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met de auto is derhalve optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijvenpark ‘De Kampen’ is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goede bereikbare, perifere...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 250 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Gelegen op bedrijvenpark ‘De Kampen’ te Hedel, op zeer korte afstand van de autosnelweg A2 en het centrum van de steden Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met de auto is derhalve optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijvenpark ‘De Kampen’ is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goede bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten. De Baronieweg, waaraan het object is gelegen, is de (hoofd)ontsluitingsweg van het bedrijvenpark.

Object
Een schitterende kantoor-/praktijk-/bedrijfsruimte op de begane grond in dit representatieve verzamelgebouw. De onderhavige unit meet circa 21 bij 12 meter (totaal circa 250 m²). De ruimte is momenteel opgedeeld in vier delen (inclusief de toilet- en pantryruimten). De glazen voorgevel geeft het geheel een zakelijke en moderne uitstraling. De beschikbare ruimte is voor velerlei doeleinden geschikt, een gebruiker die aansluit bij de huidige medische functies in het gebouw (tandarts en fysio) zou wederzijds versterkend kunnen werken. Eventuele aanpassingen op wens van huurder zijn mogelijk, uiteraard is dit wel afhankelijk van de looptijd van de huurovereenkomst en de overige huurvoorwaarden. Kortom, een unieke kans in de Bommelerwaard.

Parkeren
Er is in ruime mate parkeergelegenheid aanwezig op het gemeenschappelijk en naastgelegen parkeerterrein.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 100,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 250 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
250 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Baronieweg 5, 5321 JV Hedel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.