RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Baronieweg 5, 5321 JV Hedel, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 100,- p.m² p.j.
Baronieweg 5 in Hedel 5321 JV

Omschrijving

Locatie
Gelegen op bedrijvenpark ‘De Kampen’ te Hedel, op zeer korte afstand van de autosnelweg A2 en het centrum van de steden Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met de auto is derhalve optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijvenpark ‘De Kampen’ is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goede bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten. De Baronieweg, waaraan het object is gelegen, is de (hoofd)ontsluitingsweg van het bedrijvenpark.

Object
Een schitterende kantoor-/praktijk-/bedrijfsruimte op de begane grond in dit representatieve verzamelgebouw. De onderhavige unit meet circa 21 bij 12 meter (totaal circa 250 m²). De ruimte is momenteel opgedeeld in vier delen (inclusief de toilet- en pantryruimten). De glazen voorgevel geeft het geheel een zakelijke en moderne uitstraling. De beschikbare ruimte is voor velerlei doeleinden geschikt, een gebruiker die aansluit bij de huidige medische functies in het gebouw (tandarts en fysio) zou wederzijds versterkend kunnen werken. Eventuele aanpassingen op wens van huurder zijn mogelijk, uiteraard is dit wel afhankelijk van de looptijd van de huurovereenkomst en de overige huurvoorwaarden. Kortom, een unieke kans in de Bommelerwaard.

Parkeren
Er is in ruime mate parkeergelegenheid aanwezig op het gemeenschappelijk en naastgelegen parkeerterrein.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 100,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 250 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig