Terug naar de resultaten
Te huur
Koningskampen 8 Ged in Hedel 5321 JK

Koningskampen 8 ged

5321 JK Hedel
Huurprijs € 2.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie: Gelegen op bedrijvenpark De Kampen te Hedel, op zeer korte afstand van de snelweg A2 en het centrum van de steden ’s-Hertogenbosch en Zaltbommel. De bereikbaarheid met de auto is optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijvenpark De Kampen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goed bereikbare, perifere kantoor- en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 300 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie:
Gelegen op bedrijvenpark De Kampen te Hedel, op zeer korte afstand van de snelweg A2 en het centrum van de steden ’s-Hertogenbosch en Zaltbommel. De bereikbaarheid met de auto is optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijvenpark De Kampen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goed bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten. De Baronieweg waaraan het object is gelegen, is hier een sprekende voorbeeld van. Gezien het succes van het bedrijvenpark is het recent uitgebreid met een nieuwe fase Kampen-Noord. Kortom, een ultiem goed bereikbare locatie in de Bommelerwaard.

Object:
Het onderhavige bedrijfsobject is het best te typeren als multifunctioneel en geheel vrij indeelbaar. De strakke architectonische lijnen van het gebouw en de grote glasvlakken zijn in het oog springend en geven het gebouw een geheel eigen uitstraling en maken het tot een prettige werkomgeving. De ruim opgezette entree biedt toegang tot open kantoorruimten (ook te gebruiken als showroom- en bedrijfs-/magazijnruimte). Het gebouw heeft tevens een laad- en los mogelijkheid aan de achterzijde middels twee openslaande deuren. Het opleveringsniveau van het object is compleet en doelmatig. Het beschikbare oppervlak omvat circa 300 m².

Parkeren en buitenterrein:
Er is in zeer ruime mate voorzien in eigen parkeergelegenheid op het omliggende buitenterrein.

Meer informatie en/of een bezichtiging:
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 300 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Bedrijfsruimte
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
300 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
100 m²
Route van naar Koningskampen 8 ged, 5321 JK Hedel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.