Terug naar de resultaten
Te huur
Saroleastraat 29 in Heerlen 6411 LR

Saroleastraat 29

6411 LR Heerlen
Huurprijs € 65.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De wegens verhuizing van Rituals beschikbare winkelruimte is gelegen op absolute topstand in het centrum van Heerlen. Door de strategische ligging tussen enerzijds winkelcentrum Corio Center en de Promenade (TK Maxx en Van Haren) staat dit deel van de Saroleastraat bekend als het drukste gedeelte van het centrum van Heerlen. De winkel bevindt zich tussen de formules...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 210 m² In units vanaf 210 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De wegens verhuizing van Rituals beschikbare winkelruimte is gelegen op absolute topstand in het centrum van Heerlen. Door de strategische ligging tussen enerzijds winkelcentrum Corio Center en de Promenade (TK Maxx en Van Haren) staat dit deel van de Saroleastraat bekend als het drukste gedeelte van het centrum van Heerlen. De winkel bevindt zich tussen de formules van onder andere Munnichs, Cotton Club, Douglas, Durlinger Schoenen, ICI Paris XL, Ziengs en Jeans Centre.

Heerlen is de grootste gemeente van oostelijk Zuid-Limburg en maakt deel uit van Parkstad Limburg, waar in totaal zo’n 240.000 mensen wonen.

Object
Het bij Rituals in gebruik zijnde winkelpand beschikt in totaal over circa 210 m² winkelruimte, verdeeld over begane grond (circa 58 m²), entresol (circa 87 m²) en bewinkelbare sous-sol (circa 75 m²). Het personeelsverblijf met toilet en pantry bevindt zich op de eerste verdieping en is circa 33 m² groot.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. De begane grond beschikt over een hoogte van circa 3,5 meter, de entresol en sous-sol hebben beide een vrije hoogte van 2,95 meter. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages van onder andere het Corio Center.

Aanvaarding
In nader overleg, naar verwachting eind tweede kwartaal 2020.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 65.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 210 m² Verkoopoppervlakte 210 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 210 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
210 m²
In units vanaf
210 m²
Verkoop vloeroppervlakte
210 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Saroleastraat 29, 6411 LR Heerlen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring