Terug naar de resultaten
Te huur
Saroleastraat 47 - 49 in Heerlen 6411 LR

Saroleastraat 47 - 49

6411 LR Heerlen
Huurprijs € 75.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen op absolute top stand in het centrum van Heerlen. Door de strategische ligging tussen enerzijds winkelcentrum “Corio Center” en de Promenade staat dit deel van de Saroleastraat bekend als het drukste gedeelte van Heerlen centrum. De winkel bevindt zich tussen de formules van onder andere Cotton Club, Douglas, Rituals, Durlinger Schoenen, Ici Paris XL, New...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 190 m² In units vanaf 190 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen op absolute top stand in het centrum van Heerlen. Door de strategische ligging tussen enerzijds winkelcentrum “Corio Center” en de Promenade staat dit deel van de Saroleastraat bekend als het drukste gedeelte van Heerlen centrum. De winkel bevindt zich tussen de formules van onder andere Cotton Club, Douglas, Rituals, Durlinger Schoenen, Ici Paris XL, New Yorker en Jeans Centre.

Heerlen is de grootste gemeente van oostelijk Zuid-Limburg en maakt deel uit van Parkstad Limburg waar in totaliteit zo’n 240.000 mensen wonen.

Object
De tot voor kort bij Score in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen tussen de HEMA en AMAC/Ivizi en beschikt over een begane grond van circa 190 m² met circa 100 m² magazijnruimte op de eerste verdieping. De overige etages worden herontwikkeld tot woonappartementen welke worden ontsloten via een separate entree aan de voorzijde, daar waar een gedeelte van de gevel is teruggelegen, na verbouwing resteert er voor de winkel nog een front van ruim 7,5 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages van onder andere het Corio Center.

Aanvaarding
In nader overleg, streefdatum 1 februari 2020.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 75.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting per 10 januari 2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 190 m² Verkoopoppervlakte 190 m² Perceeloppervlakte 245 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 190 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
190 m²
In units vanaf
190 m²
Verkoop vloeroppervlakte
190 m²
Verdiepingen
2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Saroleastraat 47 - 49, 6411 LR Heerlen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.