RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Ginderover 9, 5591 JM Heeze, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 15.000,- p.j.
Ginderover 9 in Heeze 5591 JM

Omschrijving

Locatie
Deze, op absolute zichtlocatie gelegen, ruimte ligt aan de rand van het centrum van Heeze en is gesitueerd aan de doorgaande weg naar Sterksel. Het object heeft een zeer representatieve uitstraling. De volgende organisaties hebben in de nabije omgeving hun vestiging: Gitarenfabriek Smeulders, Cafe de Brug, Bosmans Project Inrichting en Slagerij van Hooff.
Het object is met eigen vervoer goed te bereiken via de doorgaande weg Leenderweg/Randweg Heeze richting Sterksel en Geldrop. De aansluiting op het snelwegtracé A2 (Eindhoven-Maastricht) en A67 (Eindhoven-Venlo) ligt op slechts 10 minuten rijden.

Object
Circa 150 m² kantoor-/balie-/winkelruimte op de begane grond.
Aan het perceel is de bestemming “gemengd” toegewezen waar de volgende type bedrijven gevestigd kunnen worden: dienstverlening, kantoor, maatschappelijke voorzieningen, detailhandel, detailhandel volumineus. Voor een specifieke beschrijving kunt middels ruimtelijke plannen en de gemeente Heeze informatie opvragen.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt momenteel gerenoveerd tot een casco niveau voorzien van:
- betonnen vloer;
- toiletruimte;
- pantry-voorziening;
- zeer ruimtelijk door hoge houten kapconstructie;
- meterkast met standaard aansluitingen.
Het overige opleveringsniveau is in overleg tussen huurder en verhuurder te bepalen.

Parkeren
Vóór het object zijn meerdere parkeerplaatsen gelegen en aan de doorgaande weg zijn tevens openbare parkeerplaatsen beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 15.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1950 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig