Terug naar de resultaten
Te huur
Markt 1 B in Helmond 5701 RH

Markt 1 b

5701 RH Helmond
Huurprijs € 85,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Helmond heeft ruim 90.000 inwoners. Voor de omliggende dorpen als Gemert en Deurne is Helmond de grootste dichtstbijzijnde stad. De laatste jaren is er flink geïnvesteerd op de Markt in Helmond. Zo is het pand De Hermitage, voorheen ABN Amro, gesloopt en is hier inmiddels H&M met maar liefst 1.750 m² gevestigd. Kort daarvoor is ook De Sting geland als huurder op de Markt. Op de hoek van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 417 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Helmond heeft ruim 90.000 inwoners. Voor de omliggende dorpen als Gemert en Deurne is Helmond de grootste dichtstbijzijnde stad.
De laatste jaren is er flink geïnvesteerd op de Markt in Helmond. Zo is het pand De Hermitage, voorheen ABN Amro, gesloopt en is hier inmiddels H&M met maar liefst 1.750 m² gevestigd. Kort daarvoor is ook De Sting geland als huurder op de Markt. Op de hoek van de Markt met de Veestraat is onlangs een mooie nieuwbouwontwikkeling gerealiseerd waarin winkels als Score, Open 32 en Bristol hun intrek hebben genomen.
De beschikbare kantoorruimte ligt midden in het centrum van Helmond op de hoek van de Markt en de Kerkstraat boven Bakker Bart. Naast de Markt 1 is een filiaal van The Athlete’s Foot gevestigd met aan de andere zijde is een Grill-Restaurant Mostar gevestigd. Tegenover het pand zijn gezellige terrassen en een ruim aantal schoenen- en kledingwinkels.
Markt 1 heeft naast de goede ligging ook een unieke uitstraling, de voorzijde ligt aan de Markt en de ruimte loopt in zijn lengte door tot aan de Kerkstraat. Het pand is geheel voorzien van ramen wat voor veel natuurlijke lichtinval zorgt.

Object
Circa 275 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.
Circa 142 m² kantoorruimte op de tweede verdieping.

Opleveringsniveau
- Entree met tochtportaal;
- vaste trap en personenlift;
- casco opleveringsniveau;
- ruime daglichttoetreding;
- specifieke opleveringswensen zijn in overleg met verhuurder mogelijk.

Parkeren
In het gehele centrum van Helmond geldt betaald parkeren. Er is niet voorzien in eigen parkeerplaatsen bij het object. Binnen acht minuten lopen bent u op het station van Helmond, dit station is ook bereikbaar per openbaar vervoer. Een bushalte is al op circa 250 meter te vinden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 85,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1992 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 417 m² Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
417 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Liften
Route van naar Markt 1 b, 5701 RH Helmond

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.