Terug naar de resultaten
Te huur
Elzaspassage 36 in Helmond 5701 RX

Elzaspassage 36

5701 RX Helmond
Huurprijs € 35.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit Winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Gerry Weber, Jack & Jones,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit Winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Gerry Weber, Jack & Jones, Rituals, Van Uffelen Mode et cetera.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in de as naar de Veestraat en beschikt over een oppervlakte van circa 80 m² op de begane grond en circa 75 m² opslagruimte op de eerste etage met een toilet en pantryopstelling. De winkel heeft een front van circa zeven meter en is gelegen nabij Douglas, Barrows, Gerry Weber en Rituals.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

De door vertrekkend huurder aangebrachte vloerafwerking, het plafond met inbouwspots, de airco, het toilet en de pantryopstelling worden 'om niet' overgedragen aan de opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het Winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is Winkelcentrum Elzas Passage te bereiken.

Overige
Per direct te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte Winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW, de promotiebijdrage verloopt rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 35.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 20,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Perceeloppervlakte 1350 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 80 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoop vloeroppervlakte
80 m²
Verdiepingen
2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Elzaspassage 36, 5701 RX Helmond

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.