Terug naar de resultaten
Te huur
Elzaspassage 55 in Helmond 5701 RW

Elzaspassage 55

5701 RW Helmond
Huurprijs € 41.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Gerry Weber,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 99 m² In units vanaf 99 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Gerry Weber, Jack & Jones, Rituals, Van Uffelen Mode et cetera.

Object
De tot voor kort bij Telfort in gebruik zijnde winkelruimte is prominent gelegen op de kop van de entree aan de Markt, waardoor deze zowel aan de Markt als in de Passage attentiewaarde heeft. De winkelunit heeft op de begane grond een oppervlakte van circa 99 m², waar tevens het toilet en de pantry zijn opgesteld. De eerste etage is uitsluitend met een vlizotrap bereikbaar en beschikt over circa 72 m². De winkel is gesitueerd nabij Schijvens Mode, H&M, Cotton Club, KPN, Pearle en Durlinger.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

De door de vertrekkend huurder aangebrachte voorzieningen zoals het systeemplafond met inbouwspots, de airco, het toilet, de pantry en de elektrisch bedienbare rolluiken worden 'om niet' overdragen aan de opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het Winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is het Winkelcentrum Elzas Passage te bereiken.

Overige
Vanwege de ligging in het overdekte Winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 41.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 20,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 99 m² Verkoopoppervlakte 99 m² Perceeloppervlakte 1250 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 99 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
99 m²
In units vanaf
99 m²
Verkoop vloeroppervlakte
99 m²
Verdiepingen
2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Elzaspassage 55, 5701 RW Helmond

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.