RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Elzaspassage 49 -51, 5701 RW Helmond, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 115.000,- p.j.
Elzaspassage 49 -51 in Helmond 5701 RW

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte winkelcentrum Elzas Passage. Dit winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Gerry Weber, Jack & Jones, Rituals, Van Uffelen Mode et cetera.

Object
De tot voor kort bij Cool Cat in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een oppervlakte van circa 410 m² op de begane grond en circa 120 m² personeelsruimte met opslaggelegenheid op de eerste etage. De winkel heeft een front van circa vijftien meter en is gelegen nabij Mango, Pearle, Schijvens Mode en KPN.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

De door vertrekkend huurder aangebrachte vloer- en wandafwerking, verlichtingsspots, pui met rolluik, airco en toilet-/pantryopstelling op de eerste etage worden 'om niet' overgedragen aan de opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is winkelcentrum Elzas Passage te bereiken.

Overige
In nader overleg te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 115.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 20,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1974 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 530 m² Verkoopoppervlakte 410 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig