Terug naar de resultaten
Te huur
Hilverstraat 87 in Hilvarenbeek 5081 AV

Hilverstraat 87

5081 AV Hilvarenbeek
Huurprijs € 12.480,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte gelegen aan de Hilverstraat maakt onderdeel uit van winkelcentrum Hilverhof, het boodschappencentrum van de gemeente Hilvarenbeek. Binnen dit kernwinkelgebied zijn onder andere de Jumbo supermarkt, Action en een aantal lokale ondernemers gevestigd, zodat een volwaardig aanbod wordt geboden. De Albert Heijn supermarkt is op loopafstand gevestigd aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 96 m² In units vanaf 96 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte gelegen aan de Hilverstraat maakt onderdeel uit van winkelcentrum Hilverhof, het boodschappencentrum van de gemeente Hilvarenbeek. Binnen dit kernwinkelgebied zijn onder andere de Jumbo supermarkt, Action en een aantal lokale ondernemers gevestigd, zodat een volwaardig aanbod wordt geboden. De Albert Heijn supermarkt is op loopafstand gevestigd aan de Gelderstraat. Winkelcentrum Hilverhof voorziet niet alleen in de behoefte van consumenten wonende in Hilvarenbeek, maar ook in die van consumenten komende uit de omliggende dorpen zoals Diessen, Esbeek, Haghorst en Biest-Houtakker.

Object
De winkelruimte ter grootte van 96 m² bvo heeft een rechthoekige vorm en een front van ruim 7 meter, ligt tussen de winkel van Action en de Jumbo supermarkt in en heeft daardoor het hoogste aantal passanten. Tegenover deze winkelruimte is een volledig vershof gesitueerd (bakker, slager en groentezaak) aangevuld met een bloemist. Twee horecazaken, een slijterij aangevuld met mode completeren de branchering.

Opleveringsniveau
De winkelruimte is direct te aanvaarden in de huidige staat, inclusief meterkast, c.v.-installatie en de huidige vloer-, wand- en plafondafwerking. Achter in de winkel is een compleet afgewerkte pantry- en toiletruimte aanwezig.

Parkeren
Voor de winkelruimte is een aantal parkeerplaatsen ten behoeve van kort parkeren gesitueerd. Voor de Jumbo supermarkt bevindt zich het grote parkeerterrein. Het parkeren wordt door middel van een blauwe zone gereguleerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 12.480,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 96 m² Verkoopoppervlakte 96 m² Frontbreedte 700 cm Diversen In units vanaf 96 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
96 m²
In units vanaf
96 m²
Verkoop vloeroppervlakte
96 m²
Frontbreedte
700 cm
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Hilverstraat 87, 5081 AV Hilvarenbeek

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.