Terug naar de resultaten
Te huur
Margrietlaan in Leende 5595 EA

Margrietlaan

5595 EA Leende
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het winkelcentrum van Leende is inmiddels volledig gemoderniseerd, zodat er een volwaardig boodschappencentrum is ontstaan waar de consumenten uit de hele regio plezierig en comfortabel boodschappen komen doen. In een gedeelte van de winkelruimte, waar voorheen Piet Kerkhof was gehuisvest, is reeds een volledig nieuwe Plus Supermarkt ter grootte van ruim 1.800...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 167 m² In units vanaf 167 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het winkelcentrum van Leende is inmiddels volledig gemoderniseerd, zodat er een volwaardig boodschappencentrum is ontstaan waar de consumenten uit de hele regio plezierig en comfortabel boodschappen komen doen. In een gedeelte van de winkelruimte, waar voorheen Piet Kerkhof was gehuisvest, is reeds een volledig nieuwe Plus Supermarkt ter grootte van ruim 1.800 m² gebouwd. Daarnaast is een gedeelte afgebroken ten behoeve van extra parkeerplaatsen zodat er nu ruime parkeergelegenheid is met ruim 100 gratis plaatsen (blauwe zone).

Ook is er een passage gecreëerd die het parkeerterrein aan de Margrietlaan met de Dorpsstraat verbindt. Aan deze passage zijn een drietal winkelunits gebouwd van circa 167 m², 230 m² en 355 m² waarvan de laatste is ingevuld door Kruidvat. Naast de Plus, Kruidvat, bakker, bloemist en een kapsalon heeft Aldi, al vele jaren succesvol gevestigd in dit winkelcentrum, ook haar formule gemoderniseerd.

De gemeente Heeze-Leende telt ruim 15.000 inwoners; echter vanwege de toegankelijkheid en het parkeergemak is het verzorgingsgebied groter. Het winkelcentrum is vanaf de A2, door middel van een directe afslag op nog geen 500 meter, uitstekend bereikbaar.

Object
Er zijn nog een tweetal winkelunits voor huur beschikbaar, met een oppervlakte van circa 167 m² (unit 6 op de plattegrondtekening), direct tegenover de entree van de Plus supermarkt en circa 230 m² (unit 5 op de plattegrondtekening) direct tegenover de entree van Kruidvat aan de Dorpstraat. De primaire functie van het winkelcentrum is boodschappen doen. Wij zijn dan ook in eerste instantie op zoek naar formules die hierop aansluiten en het bestaande aanbod versterken. De nog beschikbare winkelunits zijn per direct beschikbaar. Er zijn uitstekende flexibele huurvoorwaarden met verhuurder overeen te komen.

Nog beschikbaar per mei 2019:
unit 5: 230 m²
unit 6: 167 m²

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in casco staat, wind- en waterdicht, inclusief pui met entreepartij en afgedopte riolering opgeleverd. Verhuurder draagt er zorg voor dat de nutsvoorzieningen (E-W) tot in het gehuurde worden binnengebracht.

Parkeren
De grote parkeerplaats aan de Margrietlaan is opnieuw ingericht en uitgebreid tot circa 100 gratis parkeerplaatsen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 167 m² Verkoopoppervlakte 167 m² Diversen In units vanaf 167 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
167 m²
In units vanaf
167 m²
Aantal verdiepingen
1
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
167 m²
In units vanaf
167 m²
Verkoop vloeroppervlakte
167 m²
Frontbreedte
700 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
Route van naar Margrietlaan, 5595 EA Leende

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring